2024.04.19., péntek - EmmaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Egységes olvasójegy a két könyvtárban

2014. július 22. kedd, 09:34
Címkék:

A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban július 14-től új könyvtárhasználati szabályzat lépett életbe. A két korábbi könyvtár, a József Attila Városi Könyvtár és a Deák Ferenc Megyei Könyvtár adatbázisa egyesítésre került. Ehhez kapcsolódóan a jövőben egységes olvasójegyet használhatnak a látogatók.

konyvtar 1

                                                                                  Illusztráció

320 ezer könyv várja az olvasókat

Kiss Gábor igazgató szerkesztőségünket közleményében arról tájékoztatta, hogy minden olvasó számára hozzáférhetővé válik az összevont könyvtár teljes dokumentumállománya, mintegy 320 ezer könyv, hangos könyv, CD, DVD, és 370-féle újság, folyóirat.

Az egységes olvasójegy egységes beiratkozási díj fejében váltható meg, és mindegyik helyszínen használható. Megnövelték tovább a kölcsönözhető dokumentumok számát is. A kikölcsönzött dokumentumokat azonban továbbra is csak a kölcsönzés helyszínén lehet visszavinni.

konyvtar 2

                                                   Illusztráció

A beiratkozási díj önálló keresettel rendelkező felnőttek számára 1900 forint egy évre, diákoknak és nyugdíjasoknak pedig 950 forint. Az új rendszerre történő áttérés sokkal nagyobb választékot biztosít az olvasók számára, így a könyvtárak munkatársai remélik, hogy a kölcsönözni, kutatni vágyók a jövőben hatékonyabban és gyorsabban tudják igénybe venni az immár egységesített szolgáltatást.

A részletekről a könyvtár honlapján (www.dfmk.hu) olvasható bővebb tájékoztatás.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK