2024.04.25., csütörtök - MárkZalaegerszeg időjárása

Archivum

Eszter a PopUpban

2015. december 07. hétfő, 18:31
Címkék:

A Takáts Eszter és Kirschner Péter alkotta duó koncertjével nyitott ki bő egy évvel ezelőtt a landorhegyi PopUp Café. Karácsony előtt két héttel ismétlésre kerül sor, hiszen december 12-én este 9 órakor újra a népszerű zenészpáros áll színpadra a PopUp-ban.

eszter

Persze korántsem ugyanazzal a repertoárral. A zalaegerszegi kötődésű énekesnő érdeklődésünkre elmondta: most főleg a Takáts Eszter Beat Band júniusban megjelent lemezének (Ha túl közel vagy) dalait adják elő. A zenekart Kirschner Péterrel közösen "képviselik" majd a koncerten.

Az új lemezen hallható többek között a Lámpagyújtogatók című magyar sci-fi zenéje, melyet Eszter írt, valamint az Él című sláger, mely egy Karafiáth Orsolya vers megzenésített változata.

Az énekesnő – ahogy azt a lemez megjelenésekor több helyen is nyilatkozta – a szerelem misztikumát kutatja egész életében, s a mostani album dalain is ez érezhető. Saját számok mellett azonban néhány feldolgozás is megjelenik.

Eszter amúgy nagyon várja a zalaegerszegi koncertet, hiszen mint mondta: jó lesz újra hazajönni, és ismerősöknek, barátoknak zenélni.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK