2024.04.20., szombat - TivadarZalaegerszeg időjárása

Programajánló

A Csokoládé a torta és a sütemény díszítésében

2017. január 24. kedd, 14:59 - január 26., 00:00

2017. január 24.–2017. január 25.

Cserszegtomaj

Jegyek megvásárolhatóak
glazur-es-ajz.blogspot.hu

A CSOKOLÁDÉ a Torta és Sütemény Díszítésében
Tanfolyam az Ékes-Édes Stúdiójában
Megkezdődött a jövő évi időpontok befoglalása. A 2016. december 31-ig regisztrálók még az idei, 2016-os árakon jelentkezhetnek a jövő évi, 2017-es tanfolyamokra.
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a jövőre is az Ékes-Édes Stúdiójába. Most érdemes időben regisztrálni!

Az idei KARÁCSONYra AJÁNDÉKKÁRTYÁNKkal meglepheted szerettedet, melyet felhasználhat a jövő évben TANFOLYAMUNKra általa tetszőlegesen választott időpontban.

Oktató: Bódi Beáta
Szereted a csokit? Mi is! Megtanulhatod, hogy a kedvenc csemegédből hogyan készíthetsz különféle tortadekorációkat! Ezen a tanfolyamon akár Gombóc Artúr is felbukkanhat, hiszen készítünk csokoládé burkolatot, csokoládé tükörmázat, modell csokoládét, csokoládé ganache-t és csokoládé díszeket! Ezekkel a díszekkel és díszítési technikákkal bármely torta az ünnepi asztal dísze lehet és te bezsebelheted az elismeréseket.
Szeretettel várunk akár kíváncsi háziasszony vagy, akár érdeklődő szakmabeli. A tanfolyamon minden résztvevő (maximum 10 fő) lépésről lépésre gyakorolhatja a megtanult technikákat.

Téma:
Első nap programja:

Csokoládé alapismeretek
Csokoládé temperálási technikák amik otthon is működnek
Csokoládé színezése
Torta előkészítése a burkolásra-rétegezés, töltés, burkolás előtti előkészítés
Csokoládé burkolatok készítése-csokoládé gallér, csokoládé bevonó máz
Csokoládé díszek készítese-legyezők, forgácsok,stb
Csokoládé alapú tükörmázak
Torta díszítése a bemutatott anyagokkal és technikákkal

Második nap:
Kakaó alapú fondant (bevonómassza) készítése 
Torta előkészítése a burkolásra-rétegezés, töltés, burkolás előtti előkészítés
Torta burkolása fondanttal
Modell csokoládé (gyurma cskokoládé) készítése
Modell csokoládé (gyurma csokoládé) díszek készítése
Csokoládé ganache készítése 
Csokoládé ganachel díszek 
Torta díszítése a bemutatott anyagokkal és technikákkal

Helyszín: az Ékes-Édes Stúdiója, megújult helyszínen az ország legjobban felszerelt hobbicukrász oktatási műhelyében, Keszthely és Hévíz között Cserszegtomajon.

Szállás és utazás és további információk:
http://glazur-es-ajz.blogspot.hu/2014/01/csokolade-tanfolyam_5.html

Itt a linken az ÁRAJÁNLAT KÉRŐ ŰRLAPon várjuk az érdeklődőket, hogy leginkább kedvetekre és igényetekre szabhassuk a tanfolyamokat:
https://goo.gl/forms/rIvqJfHmEvLuqPCm1

Szeretettel várunk két csupa csoki napra!
Bódi Beáta oktató
Vargáné Orbán Anikó szervező

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK