Románul is hamarosan! - Şi pe romăneşte peste câteva luni!

Eszperantó nyelven is hamarosan! - Ankau en Esperanto baldau!

Angolul is hamarosan! - Also in english soon!

Felsősófalva honlapja

Erdély Sóvidék Felsősófalva Egyház Iskola Teleház Faluturizmus Rendezvények Fotóalbum Vendégkönyv Virtuális piac Linkek Testvérfalu Hírek Tánctábor Levelezés Térkép Tartalom Könyvészet

Újdonságok Könyvajánló Tánctábori fotók Építés alatt

Utoljára frissítve
2005.04.23.
Webmester

Örömmel látjuk, hogy Ön is megtalálta oldalunkat, amely reményeink szerint elnyeri a tetszését. Előre szeretnénk bocsátani, hogy ez a honlap magánkezdeményezésből és minden hivatalos segítség nélkül készül.

Mindezek ellenére szeretnénk kisfalunkat hírnevéhez méltóan, tisztelettel, szeretettel és objektíven bemutatni. Kérjük szenteljen néhány perc figyelmet azoknak a barátainknak is akik nagyon sokat segítettek, hogy elkészíthessük ezt a honlapot.

Előfordulhat, hogy oldalainkon hibákat, pontatlanságokat találnak. Kérjük, ha ez megtörténik, vagy csak szeretné közölni velünk a véleményét, ötleteit, próbálkozásunkkal kapcsolatban, írja meg azt vendégkönyvünkben vagy jelezze a hibákat a webmesternek .

Kellemes Barangolást!

 

“…és meg kell látnod Erdélyt
- egy késő délután -
s a szürkület utáni
mély erdőt, mely növeszti
a roppant kopjafát.

 

…és meg kell látnod Erdélyt
hol Istvánunk óta
több őrtüzet látott,
mint békés napvilágot
a vén Európa…”

Bágyi Bence Jakab: Fiamnak
 

"Azért                     vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne!" - Tamási Áron

[ Felsősófalva térben és időben ] [ Felsősófalva in den Platz & den Zeit ] [ Felsősófalva in space & time Angolul is hamarosan! - Also in english soon! ]