2018.06.18., hétfő - Arnold,LeventeZalaegerszeg időjárása

Állásajánlatok

ÉPÍTÉSZMÉRNÖK VAGY ÉPÍTŐMÉRNÖK, MÉRNÖK TANÁR

Címkék: Zalaegerszeg

ÉPÍTÉSZMÉRNÖK VAGY ÉPÍTŐMÉRNÖK, MÉRNÖK TANÁR  (1 fő)
Munkavégzés helye    MAGYARORSZÁG/NYUGAT-DUNÁNTÚL /ZALA MEGYE 
8900 ZALAEGERSZEG, DÉRYNÉ UTCA 1.
Munkarend    KÖTÖTT NAPPALI MUNKAVÉGZÉS
Felajánlott bruttó havi bér    
Fogl. jogviszony    MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVE SZERINTI
Jelentkezés módja    POSTAI ÚTON, A PÁLYÁZATNAK A ZALAEGERSZEGI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM CÍMÉN (8900 ZALAEGERSZEG, DÉRYNÉ U. 1.). KÉRIK A BORÍTÉKON FELTÜNTETNI AZ AZONOSÍTÓ SZÁMOT: SZC-2021-1472-14/201, ÉS A MUNKAKÖRT: ÉPÍTÉSZMÉRNÖK VAGY ÉPÍTŐMÉRNÖK, MÉRNÖK TANÁR. 
ELEKTRONIKUS ÚTON NÉMETHYNÉ LÖVEY ZSUZSANNA RÉSZÉRE A NEMETHYNE.LOVEY.ZSUZSANNA@SZIMKI.SULINET.HU E-MAIL CÍMEN KERESZTÜL

Elvárások
Iskolai végzettség    FŐISKOLA, EGYETEM,
Szakképzettség    MÉRNÖK TANÁR, ÉPÍTÉSZMÉRNÖK, ÉPÍTŐMÉRNÖK
Gyakorlati idő    NINCS
Számítástechnikai ismeretek    IT ALAPISMERETEK, 

Megjegyzés
Megjegyzés    A ZALAEGERSZEGI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM SZÉCHENYI ISTVÁN SZAKGIMNÁZIUMA ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA PÁLYÁZATOT HIRDET ÉPÍTÉSZMÉRNÖK VAGY ÉPÍTŐMÉRNÖK, MÉRNÖK TANÁR MUNKAKÖR BETÖLTÉSÉRE. HATÁROZATLAN IDEJŰ, TELJES MUNKAIDŐS, KÖZALKALMAZOTTI JOGVISZONY. A MUNKAKÖRBE TARTOZÓ, ILLETVE A VEZETŐI MEGBÍZÁSSAL JÁRÓ LÉNYEGES FELADATOK: ÉPÍTŐIPARI SZAKMAI ELMÉLETI TANTÁRGYAK TANÍTÁSA SZAKGIMNÁZIUMI ÉS SZAKKÖZÉPISKOLAI OSZTÁLYOKBAN. PÁLYÁZATI FELTÉTELEK: - EGYETEM, FŐISKOLA MÉRNÖK TANÁRI VAGY MÉRNÖK VÉGZETTSÉG, - FELHASZNÁLÓI SZINTŰ MS OFFICE (IRODAI ALKALMAZÁSOK), - CSELEKVŐ KÉPESSÉG, BÜNTETLEN ELŐÉLET A PÁLYÁZAT RÉSZEKÉNT BENYÚJTANDÓ IRATOK, IGAZOLÁSOK: - SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ, ISKOLAI VÉGZETTSÉGET IGAZOLÓ OKIRATOK MÁSOLATA, 3 HÓNAPNÁL NEM RÉGEBBI ERKÖLCSI BIZONYÍTVÁNY, MELY TARTALMAZZA, HOGY A KÖZALKALMAZOTT NEM ÁLL OLYAN FOGLALKOZÁSTÓL ELTILTÁS HATÁLYA ALATT, AMELY A KÖZALKALMAZOTTI JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉT NEM TESZI LEHETŐVÉ. NYILATKOZAT ARRÓL, HOGY A PÁLYÁZATI ANYAGBAN FOGLALT SZEMÉLYES ADATAINAK PÁLYÁZATI ELJÁRÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ KEZELÉSÉHEZ HOZZÁJÁRUL. NYILATKOZAT ARRÓL, HOGY A PÁLYÁZÓ HOZZÁJÁRUL A TELJES PÁLYÁZATI ANYAGÁNAK SOKSZOROSÍTÁSÁHOZ. A MUNKAKÖR LEGKORÁBBAN A PÁLYÁZATOK ELBÍRÁLÁSÁT KÖVETŐEN AZONNAL BETÖLTHETŐ. A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2018. FEBRUÁR 21. A PÁLYÁZATI KIÍRÁSSAL KAPCSOLATOSAN TOVÁBBI INFORMÁCIÓT NÉMETHYNÉ LÖVEY ZSUZSANNA NYÚJT, A +36301967883 -OS TELEFONSZÁMON.

Foglalkoztató
Foglalkoztató    ZALAEGERSZEGI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM SZÉCHENYI ISTVÁN SZAKGIMNÁZIUM ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA  
Képviselő    NÉMETHYNÉ LÖVEY ZSUZSANNA  Telefonszáma . / .
Cím    8900 ZALAEGERSZEG

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK