2018.05.23., szerda - DezsőZalaegerszeg időjárása

Állásajánlatok

MŰTŐS ASSZISZTENS/SZAKASSZISZTENS

Címkék: Zalaegerszeg

MŰTŐS ASSZISZTENS/SZAKASSZISZTENS  (1 fő)
Munkavégzés helye    MAGYARORSZÁG/NYUGAT-DUNÁNTÚL /ZALA MEGYE 
8900 ZALAEGERSZEG, ZRINYI M. ÚT 1.
Munkarend    KÖTÖTT NAPPALI MUNKAVÉGZÉS
Felajánlott bruttó havi bér    
Fogl. jogviszony    KÖZALKALMAZOTTI (KJT.)
Jelentkezés módja    POSTAI ÚTON, A PÁLYÁZATNAK A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ CÍMÉRE TÖRTÉNŐ MEGKÜLDÉSÉVEL (8900 ZALAEGERSZEG, ZRÍNYI MIKLÓS UTCA 1. ). A BORÍTÉKON KÉRIK FELTÜNTETNI A PÁLYÁZATI SZÁMOT: HEG/49/56/2017. , ÉS A MUNKAKÖRT: MŰTŐS ASSZISZTENS/SZAKASSZISZTENS
A PÁLYÁZATOT A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ HUMÁN ERŐFORRÁS GAZDÁLKODÁSI OSZTÁLY OSZTÁLYVEZETŐJÉHEZ KELL BENYÚJTANI. A PÁLYÁZATOKRÓL A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ FŐIGAZGATÓJA DÖNT.

Elvárások
Iskolai végzettség    EGYETEM, FŐISKOLA, TECHNIKUM,
Szakképzettség    EGÉSZSÉGÜGYI SZAKASSZISZTENS (A TEVÉKENYSÉG MEGJELÖLÉSÉVEL)
Gyakorlati idő    NINCS

Megjegyzés
Megjegyzés    A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ 1 FŐ MŰTŐS SZAKASSZISZTENST KERES HATÁROZATLAN IDEJŰ KÖZALKALMAZOTTI JOGVISZONYRA. A MUNKAKÖRBE TARTOZÓ, ILLETVE A VEZETŐI MEGBÍZÁSSAL JÁRÓ LÉNYEGES FELADATOK: A KÓRHÁZ FÜL-ORR-GÉGÉSZETI MŰTŐIBEN A MŰTÉTEKHEZ SZÜKSÉGES ESZKÖZÖK, ANYAGOK ELŐKÉSZÍTÉSE - MŰSZERELÉS KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ MŰTÉTEKNÉL - MŰTÉT UTÁNI TEENDŐK VÉGZÉSE - HIGIÉNÉS ÉS STERILITÁSI SZABÁLYOK BETARTÁSA ÉS BETARTATÁSA - KÉSZENLÉTI SZOLGÁLAT ELLÁTÁSA. PÁLYÁZATI FELTÉTELEK: - FELSŐFOKÚ KÉPESÍTÉS, MŰTŐS ASSZISZTENS/SZAKASSZISZTENS VÉGZETTSÉG, - BÜNTETLEN ELŐÉLET A PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSÁNÁL ELŐNYT JELENT: - MŰTŐS ASSZISZTENSI GYAKORLAT A PÁLYÁZAT RÉSZEKÉNT BENYÚJTANDÓ IRATOK, IGAZOLÁSOK: - SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ - A VÉGZETTSÉGET IGAZOLÓ OKIRATOK MÁSOLATA - ERKÖLCSI BIZONYÍTVÁNY, VAGY AZ IGÉNYLÉSRŐL SZÓLÓ IGAZOLÁS - NYILATKOZAT ARRÓL, HOGY A PÁLYÁZATI ANYAGOT AZ ELJÁRÁSBAN RÉSZTVEVŐK MEGISMERHETIK A MUNKAKÖR LEGKORÁBBAN 2018. FEBRUÁR 1. NAPJÁTÓL TÖLTHETŐ BE. A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2018. JANUÁR 18.

Foglalkoztató
Foglalkoztató    ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ  
Cím    8900 ZALAEGERSZEG, ZRINYI M ÚT 1.
www.zmkorhaz.hu

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL
CÍMKÉK