2018.05.23., szerda - DezsőZalaegerszeg időjárása

Állásajánlatok

SZAKÁCS

Címkék: Zalaegerszeg

SZAKÁCS  (1 fő)
Munkavégzés helye    MAGYARORSZÁG/NYUGAT-DUNÁNTÚL /ZALA MEGYE 
8900 ZALAEGERSZEG, ZRINYI M. ÚT 1.
Munkarend    VEZÉNYLÉS SZERINT
Felajánlott bruttó havi bér    
Fogl. jogviszony    KÖZALKALMAZOTTI (KJT.)
Jelentkezés módja    2018.01.19-IG POSTAI ÚTON, A PÁLYÁZATNAK A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ CÍMÉRE TÖRTÉNŐ MEGKÜLDÉSÉVEL (8900 ZALAEGERSZEG, ZRÍNYI MIKLÓS UTCA 1. ). A BORÍTÉKON KÉRIK FELTÜNTETNI AZ AZONOSÍTÓ SZÁMOT: HEG/49/34/2017. , ÉS A MUNKAKÖRT: SZAKÁCS
A PÁLYÁZATOT A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ HUMÁN ERŐFORRÁS GAZDÁLKODÁSI OSZTÁLY OSZTÁLYVEZETŐJÉHEZ KELL BENYÚJTANI. A PÁLYÁZATOKRÓL A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ FŐIGAZGATÓJA DÖNT.

Elvárások
Iskolai végzettség    SZAKMUNKÁSKÉPZŐ,
Szakképzettség    SZAKÁCS
Gyakorlati idő    NINCS

Megjegyzés
Megjegyzés    A ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ 1 FŐ SZAKÁCSOT KERES HATÁROZATLAN IDEJŰ KÖZALKALMAZOTTI JOGVISZONYBAN TÖRTÉNŐ, RÉSZMUNKAIDŐS, HETI 30 ÓRÁS FOGLALKOZTATÁSRA. A MUNKAKÖRBE TARTOZÓ FELADATOK: A FŐSZAKÁCSTÓL ÁTVETT ANYAGOKBÓL AZ ÁLTALA MEGHATÁROZOTT ÉTELFÉLESÉGEKET AZ ELŐÍRT MENNYISÉGBEN ÉS MINŐSÉGBEN IDŐRE ELKÉSZÍTI - GONDOSKODIK AZ ÉTELEK HIGIÉNIKUS KÉSZENTARTÁSÁRÓL ÉS TÁLALÁSIG A TÁLALÁSHOZ VALÓ KISZOLGÁLTATÁSRÓL - RÉSZT VESZ AZ EGYES OSZTÁLYOK, VALAMINT A KÖZPONTI EBÉDLŐ RÉSZÉ-RE A KÉSZ ÉTELFÉLESÉGEK KIOSZTÁSÁBAN - FELÜGYEL A RÁBÍZOTT ESZKÖZÖK, BERENDEZÉSEK MŰKÖDÉSÉRE, KARBANTARTÁSÁRA, TISZTASÁGÁRA - IRÁNYÍTJA ÉS ELLENŐRZI A MELLÉ BEOSZTOTT ALKALMAZOTTAK MUNKÁJÁT - FIGYELEMBE VESZI A DIETETIKUSOK SZAKMAI UTASÍTÁSAIT, JAVASLATAIT. PÁLYÁZATI FELTÉTELEK: - SZAKMUNKÁSKÉPZŐ INTÉZET, SZAKÁCS VÉGZETTSÉG, - BÜNTETLEN ELŐÉLET A PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSÁNÁL ELŐNYT JELENT: KÖZÉTKEZTETÉSBEN SZERZETT GYAKORLAT . A PÁLYÁZAT RÉSZEKÉNT BENYÚJTANDÓ IRATOK, IGAZOLÁSOK: - SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ - A VÉGZETTSÉGET IGAZOLÓ OKIRATOK MÁSOLATA - ERKÖLCSI BIZONYÍTVÁNY, VAGY AZ IGÉNYLÉSRŐL SZÓLÓ IGAZOLÁS - NYILATKOZAT ARRÓL, HGOY A PÁLYÁZATI ANYAGOT AZ ELJÁRÁSBAN RÉSZTVEVŐK MEGISMERHETIK A MUNKAKÖR LEGKORÁBBAN 2018. FEBRUÁR 1. NAPJÁTÓL TÖLTHETŐ BE. A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2018. JANUÁR 19.

Foglalkoztató
Foglalkoztató    ZALA MEGYEI SZENT RAFAEL KÓRHÁZ  
Cím    8900 ZALAEGERSZEG, ZRINYI M ÚT 1.
www.zmkorhaz.hu

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL
CÍMKÉK