2018.06.24., vasárnap - IvánZalaegerszeg időjárása

Laza Média

„Teddy Maci Kórház”

2017. szeptember 09. szombat, 11:05
Címkék:

2017. szeptember 16. szombat, 15:12  
A Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete, a Női Egészségért Alapítvány és a Zalaegerszegi Női Szalon közös szervezésében 2017. szeptember 16-án városunkba is ellátogat a „Teddy Maci Kórház”!

A Teddy Maci Kórház egy olyan program, amely játékos keretek között igyekszik megismertetni a gyógyító tevékenységet a gyermekekkel. Orvostanhallgatók segítségével játszunk el egy orvosi rendelést, ahol a gyerekek plüss játékát meggyógyítva, önmaguk győződhetnek meg arról, hogy ami az orvosnál történik, korántsem olyan rémisztő, mint amekkora félelem övezi.

Ehhez nincs szükség másra, mint a macijukra vagy bármilyen más kedvencükre, aminek kitalált betegségét speciálisan képzett macidoktorok és doktor nénik segítségével együtt megvizsgálják és meggyógyítják.
A rendezvény célja: • a fehér köpenytől és az ártalmatlan orvosi eszközöktől való félelem feloldása, enyhítése • bizalom kiépítése a gyermek és az orvos között • felelősségre nevelés a mackógondozáson, gyógyításon keresztül.

A rendezvény díjtalan! 
A foglalkozások 10-15 fős csoportokban történnek.
Kérjük a szülőket, ha szeretnének részt venni programunkon, a létszám, és az eszközigény felmérése érdekében előzetesen regisztráljanak!
A részletekről folyamatosan tájékoztatást adunk!

A regisztrációt Balaicz Zoltánnénál privát üzenetben augusztus 31-ig lehet megtenni. Kérjük, írják meg, hány gyerekkel érkeznek! Köszönjük!
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK