2021.04.21., szerda - KonrádZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Lemondott Mohácsi József

2018. április 21. szombat, 14:30
Szerző: N.N.
Hosszas vajúdás és gondolkodás után, családom támogatása mellett úgy döntöttem, hogy a pártból való kilépéssel egy időben lemondok az MSZP keszthelyi szervezetének elnöki tisztségéről. Nehezen viseltem ugyanis az országos elnökség harmadik ciklus óta végbevitt állóvíz-szerű küszködését, az itteni állapotokat is és az országos választási eredmények tükrében határoztam arról, hogy befejezem - mondta Mohácsi József.

Hozzátette: döntésemet nem a helyi választási eredmény motiválta. Mohácsi József, aki hat évig látta el az elnöki feladatokat, sajtótájékoztatón beszélt lemondásának okairól.

- Mindig is bíztam a Hollandiában, Lengyelországban, Németországban jól működő, egészséges hazai nagykoalíció létrejöttében, működésében, aminek elérése ezúttal sem sikerült. A választási vereséget tisztességgel, emelt fővel elviselve természetesen ugyanúgy baloldali maradok és a helyi önkormányzat képviselő-testületében betöltött funkcióimat is függetlenként megtartom. Keszthely város jó ügyeinek szolgálatát: a pályázati támogatások megragadását, a munkahelyek megteremtését a továbbiakban is jó szívvel vállalom. Mind a pártom, mind a baloldal a jövőben is számíthat rám, mint Keszthely közéletének egyik „régi motorosa”. Az utódlásomról az alapszervezet tagjai döntenek. Az elnöki feladatokat vélhetően a jelenlegi alelnök, a fiatal generációt képviselő Brunner Tibor veszi át tőlem, aki most a párt megyei elnök-helyettese.

 

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK