2024.04.26., péntek - ErvinZalaegerszeg időjárása

Programajánló

2017 őszi Esküvő Kiállítás

2017. október 22. vasárnap, 15:26 - október 25., 00:00

Kedves leendő látogatóinak,
a korábbi évek hagyománya alapján az idén is megrendezzük a You and Me esküvő kiállításunkat, amelynek ismét a zalaegerszegi Arany Bárány Hotel ad otthont.
Ha még a nagy nap előbb álltok, vagy akár már túlvagytok rajta, és még egyszer fel szeretnétek idézni az előkészületekkel, szervezkedéssel járó pillanatokat, mindenképp gyertek el!


Nemcsak a helyi, minőségi szolgáltatókat találjátok meg egy helyen, de ajándékokban, nagyobb nyereményekben is részesülhettek!
FŐNYEREMÉNY: 300.000 Ft értékű esküvői dekoráció, 250.000 Ft értékű teljes körű ESKÜVŐSZERVEZÉS, továbbá 50.000 Ft értékben a keszthelyi Kristály Hotel 3 napos wellness hétvégéje és még sok-sok minden más!


A kiállítás fénypontja, a jövő évi trendeknek megfelelő, esküvői ruha divatbemutató, melyen csodás mennyasszonyi ruhakölteményeket, és a vőlegényekre szabott, elegáns öltönyöket vonultatunk fel!


Ha igényes, profi szolgáltatókkal, gördülékeny szervezéssel szeretnéd a nagy napodat lebonyolítani, látogass el a kiállításra, várunk mindenkit nagyon sok szeretettel!

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK