2021.10.20., szerda - VendelZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Áron András 'Apey'

2019. december 27. péntek, 11:28 - december 28., 00:00

Áron András 'Apey' // Zalaegerszeg
Nyilvános · Apey és Club PopUp Underground szervezésében
 
2019. december 27., péntek, 20:00–23:00
 
Club PopUp Underground
Kossuth u. 2., Zalaegerszeg, 8900

“Áron ‘Apey’ Andris neve valószínűleg kevesek számára cseng ismeretlenül (LAZARVS, Apey & The Pea, Trillion, ex-Neck Sprain, ex-Grand Mexican Warlock), első önálló albuma, a 2010-ben megjelent Feathers, Black Flowers, amely a gyermekkorát tükrözi. Az album megjelenése óta Andris 2016. májusában mutatta be új lemezét, a Foxes-t.

Az albumon tizenegy dal kapott helyet, melyeket Andris személyes érzései, alvás zavara és belső problémái ihlettek. A lemez megjelenése után belföldi turnéra indult az Anna & the Barbies-sal majd, 2017-ben megjelent harmadik nagylemeze a Stranger, amely a legsikeresebb lemeze lett. 2018-ban a Margaret Islanddal turnézott és nyáron fellépett Magyaroszág legnagyobb fesztiváljain. 2018 szeptemberében meghívást kapott a Lollapalooza fesztiválra Berlinbe. 2019-ben fellépett Groningenben a Eurosonic showcase fesztiválon. 2019 februárjában kiemelkedő dalszerzői teljesítményeiért, sokoldalú hangzásvilágáért díjazta az Artisjus az év junior dalszerzőjeként.

'Kevés olyan sokoldalú dalszerző szaladgál a világban, aki egyszerre több műfajban, önazonosan, egyedi saját hanggal és hiteles üzenettel megállja a helyét. Áron András dalaiból árad az a fajta erőlködésmentes attitűd, ami segít elhinni: zenei mondanivalója egyetemes, dalszövegei mélyről merítenek, de mégis egyszerűséget hordoznak. Legfőbb erénye a tiszteletreméltó és inspiráló bátorság, a kompromisszumok nélküli művészi hang, az őszinteség önmagáról és világnézetéről.' 
2020 -ban jelenik meg Andris negyedik nagylemeze, a 'Book of Changes' melyről az első single 'Nothing At All' címmel jelent meg 2019 októberében.

Facebook:  https://www.facebook.com/apeymusic/
Youtube:     https://www.youtube.com/user/apeyandthepea
Instagram:  https://www.instagram.com/apeyfoxes/
Website:     http://apey.hu

Jegyek a helyszínen lesznek kaphatóak.
Kezdés: 20.00

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK