2021.06.13., vasárnap - Antal, AnettZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban

2018. november 01. csütörtök, 16:46 - x 00., 00:00

 

https://ci5.googleusercontent.com/proxy/Nlzb6McdQGT0fZQ9BXO-Wf0-AW92eAZLkCD7QYwFJbWMW4h9LtM0NLalRzs11tzIGHAysBrL_nGCgDSdRZZdZqrYLTR-4ZjqEYwAAD_gfCyCzGA30Slbp0UYwL8KZV_rrjbz6h06S8lLr5oX0_4UP_74cRLpW6q6Eck=s0-d-e1-ft#https://gallery.mailchimp.com/e554a0b41255e9d3aa1808213/images/6c99c54d-f29a-4e2f-9504-fb323edc27f8.jpg

A természet élménye a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban

Az őszi szünetben számos bemutatóhelyünk várja a látogatókat! Csónakázhat Tapolca város alatt, vízibivalyokban gyönyörködhet Kápolnapusztán, állatokat

A természet élménye a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban

Az őszi szünetben számos bemutatóhelyünk várja a látogatókat! Csónakázhat Tapolca város alatt, vízibivalyokban gyönyörködhet Kápolnapusztán, állatokat simogathat Salföld majorban, fantasztikus balatoni kilátásban lehet része a Hegyestűn, és még megannyi csoda várja a nemzeti parkban. A rendkívüli nyitva tartásainkról további információ itttalálható.Emléktúra Úrkúton ,,A Holnemvolt Bányászfalu"
2018. november 4., Úrkút

Rendhagyó geotúránkon felfedezhetik az úrkúti őskarsztot, valódi bányászokkal találkozhatnak, geomesét hallgathatnak, megtekinthetik a bányászfalu helytörténeti kiállítását. Térítéses túránkra előzetes jelentkezés szükséges.
 


Földtudományos Forgatag
2018. november 10-11., Budapest

A Magyar Természettudományi Múzeumban kézműves foglalkozások keretén belül megismerhetik hazánk nemzeti parkjainak és geoparkjainak földtani látványosságait. További információ a rendezvény honlapján: http://foldtan.hu/
 


25 éves a Hévízi-tó Természetvédelmi Terület!
2018. november 14., Hévíz

Szeretettel várjuk az érdeklődőket egy könnyű őszi túrára az évforduló alkalmából. A túrán térítésmentesen lehet résztvenni.
 


12 hónap 12 védjegyes termék a Levendula Házban - méz
2018. november 17., Tihany

Ne feledje, hogy ismét részt vehet a Levendula Házban termékkóstolón. 11.00-12.00 és 14.00-15.00 óra között  mézet ízlelhet. A belépőjeggyel rendelkezők részére a program térítésmentes. A rendezvény keretében kézműves foglakozásra is előzetesen bejelentkezhet.
 


Geotúra a vulkánok és hévforrások világába a Garda Fesztivál keretében
2018. november 17., Tihany

Délelőtti túránk a Belső-tavat keretbe foglaló egykori vulkánok és hévforrások világába, a délben kezdődő túra a Barátlakásokhoz, a művészi rajzolatú vulkáni rétegekbe vájt barlangokhoz vezet. Térítésmentes túráinkon előzetes jelentkezéssel vehetnek részt.
 


Balatoncsicsói geotúra
2018. november 18., Balatoncsicsó

Geotúránkon megismerkedhetnek a Nivegy-völgy települései történetével, gazdag néprajzi örökségével, és több kilátóponton gyönyörködhetnek a völgy szelíd lankáiban. A Fenyves-tetőn "kövezős" játékkal játszhatnak, a festői szépségű Hamuházi-forrásnál a mészégetők egykori világát idézzük meg. Térítéses túránkra előző nap délutánig várjuk a jelentkezéseket.
 


Holdfénytúra a Rezi várhoz
2018. november 23., Rezi

A túrázók a Rezi-vár tanösvény nyomvonalán kisebb-nagyobb csoportokban, önállóan haladnak végig, közben az állomásokon különböző feladatokat oldanak meg. A térítésmentes túra eredményhirdetése szalonnasütés keretében a Rezi-várnál lesz.
 

Megjelent a Zalai PaNaNet Hírek újság 2. száma!

Az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország PaNaNet+ projekt keretében immár a második, a 2018. téli lapszám is az olvasókhoz került. Az újság pdf változata elérhető itt.

Átadták a vízi túravezető-képzésen résztvevők bizonyítványait

A túravezetői program a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szervezésében, a Pannonian Nature Network (PaNaNet) kezdeményezés keretében valósult meg. A képzés zárórendezvényéről hírünk itt olvasható.

 


Ősszel is Nyitott Balaton!
2018. október 5. és november 4. között

Az őszi balatoni kampányhoz a Balaton-felvidéki Nemzeti Park sok színes programmal kapcsolódott.
 

"HELLÓ ŐSZ!" a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban
2018. október 1. és november 15.
 között

A Magyar Turisztikai Ügynökség őszi belföldi kampányához csatlakozva nemzeti parkunk speciális őszi ajánlattal várja vendégeit a tihanyi Levendula Ház Látogatóközpontban.
 

 

További aktualitások, híreink

Kövessen minket facebook oldalainkon és az instagramon

Látogatóhelyek, tanösvényeink: itt
Feliratkozás hírlevelünkre: itt
Eseménynaptár: itt

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK