2021.10.24., vasárnap - SalamonZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Eupolisz Világjáró Club online

2021. március 10. szerda, 16:49 - március 11., 00:00

2021. MÁRCIUS 10., SZERDA, 10:00 UTC+01
Eupolisz Világjáró Club online #26: Indonézia (Bali, Nusa Penida, Komodo)
ingyenes  · Online esemény
Eupolisz eseménye

Díj: ingyenes
Nyilvános  · Bárki a Facebookon vagy azon kívül
2020. januárjában indítottuk el előadássorozatunkat, amely során az Eupolisz Utazási Iroda célpontjai között barangoltunk a budapesti Tranzit Caféban, rendszerint telt házas előadásokon.

Az ismeretterjesztő előadásokat bár egyelőre szüneteltetjük, virtuális utazások keretében ismét lehetőségetek nyílik bepillantani egy-egy távoli (vagy épp közeli) ország életébe, lakóinak mindennapjaiba, és felfedezhetitek velünk Földünk legkülönlegesebb szegleteit. Ez tehát az Eupolisz Világjáró Club online 2021-es kiadás 🙂
26. online előadásunk témája ismét Indonézia, de ezúttal új szigeteket is megismerhettek, hiszen Bali mellett ezúttal Nusa Penidáról és Komodoról is lesz szó.
Előadó: Dr. Kozári Karina, az Eupolisz túravezetője
Időpont: 2021. március 10. szerda, 19:00.
Helyszín: online

FONTOS: az előadás bármilyen egyéb információ ellenére mindig is ingyenes volt, és az is marad. Az előadás megtekintéséhez nem kell mást tenned, mint hogy 19:00 órakor felkeresed az Eupolisz Facebook oldalát, ahol automatikus értesítést fogsz kapni amikor elkezdődik az online esemény. Semmilyen más oldalra nem fogunk átirányítani titeket, így ti se kattintsatok rá olyan linkekre, amelyek esetleg a kommentekben kerülnek elő.
Az előadáshoz kapcsolódó utazásaink:
https://eupolisz.hu/bali_komodo 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK