2022.12.03., szombat - FerencZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Euro-Geo Kupa Zalaegerszeg nyílt atlétikai bajnokság

2019. április 27. szombat, 11:02 - április 28., 00:00

Április 27-én, szombaton 13 órakor dördül el először a startpisztoly Zalaegerszegen, a Városi Sportcentrumban.

Ezzel kezdetét veszi a szabadtéri atlétikai pályaverseny szezon.
- A hagyományoknak megfelelően idén is az Euro-Geo Kupa Zalaegerszeg nyílt bajnokságával kezdjük az idényt – tudtuk meg Szakály Istvántól, a rendező Zalaszám Zalaegerszegi Atlétikai Club ügyvezető igazgatójától. – Hálásan köszönjük a zalaegerszegi cég ügyvezetőjének és tulajdonosának, Magyar Dezsőnek és Németh Gellértnek a lehetőséget a névhasználatra.

Ezen rendezvénnyel emlékezünk Németh Istvánra, az egykori élvonalbeli atlétára és az Euro-Geo Kft. cégtulajdonosára. A legtöbb győzelmet elérő sportegyesület nyeri a névadó által felajánlott kupát, míg a legeredményesebb női és férfi versenyző a Németh István serleget viheti haza.

Mi, rendezők megpróbáltunk olyan programot összeállítani, hogy minden korosztály részt tudjon venni az idénynyitón.
Nem sokat pihenhetnek, hiszen május 17-én rendezik a Zalaerdő Kupa sport XXI. regionális döntőjét.

Június 1-én WHC Holding Kupa Ki a leggyorsabb, ki a legkitartóbb atléta? országos gyermekverseny és a Zalaszám Kupa felnőtt vidékbajnokság házigazdái lesznek az egerszegiek. S már nagyon sürgeti őket az idő, hogy megtalálják a június 2-i országos váltófutó bajnokság névadó főszponzorát. Ezzel a versennyel zárják a tavaszi zalaegerszegi menetelést.

Majd július 20-án lesz a hat nemzet szenior válogatott viadala, ahol Magyarország, Svájc, Ausztria, Csehország, Horvátország és Szlovénia 50-50 fős 35 év feletti válogatottjai mérik össze tudásukat várhatóan Zalaszám ZAC atlétákkal. Hiába ajánlották ki a névadó főszponzori lehetőséget több mint két tucat nagy zalai cégnek, sajnos eddig nem találták meg a viadal támogatóját. A jövőre nézve tanulság ez számunkra...

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK