2020.07.15., szerda - Henrik, RolandZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Francia est - Micheller Myrtill és a Swinguistique

2019. november 19. kedd, 11:56 - november 20., 00:00

Nyilvános · Keresztury Dezső VMK - Zalaegerszeg szervezésében

2019. november 19., kedd, 19:00–21:00
 
Keresztury Dezső VMK - Zalaegerszeg
Landorhegyi út 21., Zalaegerszeg, 8900

Jegyek
jegy.kereszturyvmk.hu
NEMZETEK ZENÉJE PROGRAMSOROZAT

FRANCIA SANZONEST
MICHELLER MYRTILL ÉS A SWINGUISTIQUE

Micheller Myrtill francia nyelvtanári diplomáját követően a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz-ének szakán is diplomát szerzett. Az elmúlt 15 évben számtalan népszerű előadóval dolgozott élő koncerteken és stúdiófelvételeken. Nevével a minőség és a szakmai felkészültség fonódott össze.

A zenei szakma elismert és megbecsült előadója: tanítványokkal foglalkozik (a Megasztár és az X-faktor tehetségkutatók felkészítőjeként is tevékenykedett) és jazz klubok, fesztiválok, valamint exkluzív rendezvények állandó közreműködője.

Micheller Myrtill és zenekara 2011-ben alakult, műsoruk a XX. század Franciaországának hangulatát idézi fel francia és angol nyelvű dalokkal, vidám gipsy swing stílusban. Az első album 2012-ben jelent meg és hamarosan aranylemez lett. 2016-ban új koncertműsort készítettek, immár Edith Piaf közismert sanzonjait dolgozták fel a rájuk jellemző sajátos stílusukban.

A formáció tagjai: Micheller Myrtill (ének), Pintér Tibor (gitár), Pintér László (gitár), Sárkány Sándor (nagybőgő), Gálfi Attila (dob)

Belépő: 2900 Ft, Egerszeg kártya kedvezmény érvényesíthető

Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online a https://jegy.kereszturyvmk.hu/?jegyfoglalas&id=5702 weboldalon válthatók.

Helyfoglalás érkezési sorrendben.


A folytatásban:
2020. február 28. péntek 19.00
JAPÁN est
Ataru Taiko japán dobszínház
 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK