2022.09.30., péntek - JeromosZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Garantált programok Gyenesdiáson

2017. január 01. vasárnap, 16:37 - x 00., 00:00

Aktívan szép az élet! Lássuk csak milyen élményekben lehet részünk a Nyugat-Balaton üdülőfalujában, Gyenesdiáson. Családbarát szabadidős programok, szárazföldi kalandok a Balatonnál.

 
Állatfarm
korongozás
lövészet
Kalandpark
  
A már megszokott garantált programhelyszínek 2016-ban is várják Gyenesdiáson, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában. Fedezze fel a települést, rengeteg izgalmas kaland vár mindenkire.

Lehet korongozni a Kerámiaházban és kecskét fejni az Állatfarmon, a bátrabbak próbára tehetik koncentrálóképességüket a Sportlőtéren, a Sportházban bowlingozás közben, vagy több méter magasan a fák között egyensúlyozva a Kalandparkban. 


A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkert mely a 17. században épült, borkóstolókkal, főzőkurzusokkal és zenés esti programokkal várja az érdeklödőket.  Az Avar kiállításhoz kapcsolódóan, a helyi Klubkönyvtár szervezésében a kiállításnak is otthont adó Pásztorházban, heti rendszerességgel Kézműveskuckó várja az érdeklődő kicsiket és nagyokat, ahol bőrtarsolyokat és drótékszereket készíthetnek.

A helyi kovácsműhelyben az egyik legrégebbi kézműves mesterség rejtelmeibe kukkanthatnak be a településre érkező vendégek és akár maguk is kipróbálhatják a vasverést. Ajánljuk a helyi termelői piacot is településünkön, ahol friss, sült halételek mellett helyi és környékbeli kistermelők, kézművesek portékáit lehet megvásárolni.


Az újonnan nyílt Természet Háza Látogatóközpont a Keszthelyi-hegység élővilágát, természeti értékeit mutatja be. Az állandó kiállítás mellett tematikus napokat is szerveznek. Sőt ha lovagolni támad kedve akkor heti 2 alkalommal itt azt is megteheti! A biciklizést kedvelők heti 4 alkalommal vezetett kerékpártúrákon vehetnek részt. 

A Hétpecsétes Hétpróba játékkal pedig nyerhetnek is! A füzet megtalálható a Tourinformban, szállásadó és szolgáltató partnereknél.

További információk a Tourinform Irodában (Gyenesdiás, Hunyadi u. 2. Tel: 83/511-790, gyenesdias@tourinform.hu)

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK