2024.05.21., kedd - KonstantinZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Gulya Futam Félmaraton Terepen & Aszfalton Red Hot Run

2017. március 19. vasárnap, 17:38 - március 20., 00:00

2017.03.19. 

Minden versenyző egy tál gulyásra a Csárda vendége a futam után :)  Köszönjük a Tulajdonosnak!!

Minden versenyző egy tál gulyásra vendége a Csárdának a futam után :D Köszönjük a Tulajdonosnak!! 
Gulya Csárda Félmaraton távon 8-as alakzatban duplakörös :) Futhatsz terepen, aszfalton ötvözve :) Párban is a félmaraton felét 10,5 K :)

Fő támogató a Gulya Csárda Balatonszentgyörgy Rajt-Cél állomással. Eszem-iszom és gulyás ebéd kupon :) jó hangulat, bemelegítés, gyerekeknek játszótér a csárda mellett és kiskör a csárda körül 2100 méteres futam kocogóknak és gyerekeknek a felnőtt futam alatt :)

A verseny 11:00 órakor rajtol.Tekintettel arra, hogy egymást érik a futóversenyek országszerte és mi nem szedtünk 2016-ban előnevezési díjat csak foglalást, amit könnyen visszamond bárki, ha a nevezők létszáma nem éri el a 100 főt, a verseny lemondásának a jogát fenntartjuk a befizetett nevezési díjak ellenében (ennek határideje a verseny előtt 10 nappal lejár)

Fent van a hivatalos oldalunkon ez az információ :) (ezt csak elővigyázatosságból írtuk ki :)Aki 2017-ben pólós nevezést adott le, ebben az esetben a csak érmes nevezés díja lép életbe, miszerint a pólós díj különbözetet a helyszínen viszzatérítjük azoknak, akik előre utalták a nevezési díjat 2016-ban (Ennek

nagyon egyszerű oka van: pólós nevezést csak 17-en adtak le, mindenki más csak éremért és gulyásért fut :P ) Javasoljuk, hogy bátran gyertek futni Félmaratont, mert sík terepen zajlik a futam, csak érmes nevezés ellenében, ami 2. 000,- Ft és mellette még egy tál gulyásra is a csárda vendégei lesztek :) 

2017-től csak érmes nevezés 2. 000,- Ft. Csak lenn tartjuk a nevezési díjat :) nem emeltünk, hogy többen tudjatok jönni futni erre a szuper helyre :) no meg még a gulyás is..... 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK