2021.01.28., csütörtök - Károly, KarolaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

GYERMEK SZÍNHÁZI ÉVAD 2018/2019

2018. szeptember 03. hétfő, 14:18 - x 00., 00:00

2018-09-03     

Bambi bérlet /kedd 10.00/
Pom-Pom bérlet /szerda 10.00/
Dr. Bubó bérlet /szerda 14.00/

Bérletértékesítés: szeptember 3-tól
Bérletek ára: 4.000 Ft/4 előadás
Jegyár/előadás: 1.200 Ft

Előadások:
Borbély Viktória
SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG
-zenés mesejáték-
budapesti Nektár Színház
A Szépség és a Szörnyeteg című mesejáték eredete egy orosz népmese. A klasszikus mesében, mint ahogy ebben a feldolgozás-ban is, a jó megküzd a rosszal! A megátkozott Hercegért küzd Szépség a polgárleány, hogy megszelídítse, és szörnnyé vará-zsolt arca újra emberi legyen! A történet egyszerű, mégis magával ragadó, hiszen ki tudna ellenállni Szépségnek! És ki ne akarná, hogy szeretetével, és szépségével legyőz-ze a varázslatot, és kimondja az ö-rök igazságot: a szeretet soha el nem múlik!
Főbb szerepekben: Vincze Kata, Borbély János, Balogh Ferenc…
Rendező: Borbély Viktória

Lőrincz Andrea
PANKA ÉS AZ ÁLOMMANÓ
-mesemusical-
Szigetszentmiklósi Sziget Színház
Vajon milyen lehet a Mikulás? Tényleg fehér a szakálla és ha-talmas puttonyt cipel? És vajon hogyan fér be a kéménybe? Panka még sosem látta, ezért elhatározta, hogy ébren marad míg a Mikulás megérkezik. A remek tervben segítségére siet Szimat úr, a pihe-puha kutyus, aki pillanatok alatt a gyerekek szívébe lopja magát. Persze nem mehet minden olyan könnyen, ahogy eltervezték, hiszen az Álommanó minden erejével azon munkálkodik, hogy Panka elaludjon, ahogyan az egy jó és szófogadó kislányhoz illik.
Főbb szerepekben: Mohácsi Márk, Lőrincz Andrea, Henczi Emma, Bencze Sándor
Rendező: Lőrincz Andrea

Bencze Balázs – Rossa László
ÁRGYÉLUS KIRÁLYFI ÉS TÜNDÉRSZÉP ILONA
-zenés magyar népmese-
budapesti Fogi Gyermekszínház
Árgyélus és Ilona, a jóságos lány találkozásáról, szerelméről, felelősségükről szól a mese. Árgyélus királyfi furfanggal küzd az útját keresztező ellenségekkel, Ilona szívével és eszével segíti társát. A történet egy arany-almafánál kezdődik, mely éjjelente virágba borul és termést hoz. Az almák azonban rendre eltűnnek reggelre, hiába őrizték. Varjú képében jön el Tündérszép Ilona. Sok-sok viszontagság után, a királyfi legyőzi ellenségeit és egymásra találnak a szerelmesek.
Szereplők: Balassa Levente/Budai Márton Zoltán/Kelemen Ákos, Kaprielian Alexa….
Rendező: Szabó Zsuzsa

A Grimm testvérek meséje nyomán írta: Vizeli Csaba
A HALÁSZ MEG A FELESÉGE
-mesemusical-
komáromi Magyarock Dalszínház
A szegény halász kifog egy halat a tengerből, melyről kiderül, hogy Vizitündér, amely arra kéri, hogy dobja vissza a tengerbe. A halász így is tesz, majd hazamegy és elmondja a feleségének. Az asszony visszazavarja, hogy a putri helyett, amelyben laknak egy takaros házikót kérjen a haltól. Teljesül a kívánságuk, ám már kevesli az asszony a házat, kastélyra vágyik. Azzal sem elégszik meg király, császár majd pápa akar lenni. A nagyravágyást megelégelve a Tündér újra szegényekké teszi őket.
Szereplők: Mészáros Tamás, Enyingi Zsófia, Kuczmann Ágnes/Tar Gabriella…

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK