2024.04.17., szerda - RudolfZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Hagyományok napja és Búcsú

2022. július 02. szombat, 14:01 - július 03., 00:00

Hagyományok napja és Búcsú

helyszín: Móricz Zsigmond Művelődési Ház
 
Dátum: 
2022. júl. 2. 19:00 - 2022. júl. 3. 22:00
Hagyományok napja és Búcsú
Hagyományok napja és Búcsú Kiskanizsán!

Fellépők: Július 02. szombat

19,00 - 24,00 Búcsúi bál a Play zenekarral

július 03. vasárnap

15,30 Nagykanizsai
Fúvószenekar

16,30 Limonadé Lányok

A Limonádé Lányok produkciót két lelkes retro rajongó hölgy alapította. Műsorukban többek között olyan ismert dalok szerepelnek mint az Isztambul, az Engem nem lehet elfelejteni vagy pl. a Cha cha cha.

17,30 Zalagyöngye Táncegyüttes

A Zalagyöngye Művészeti Műhely alapító csoportja. 1997 óta ebben a formában és szinte változatlan felállásban. Az eltelt időben 55 táncos vett részt az együttes munkájában. Az ő érdemük, hogy napjainkra egy virágzó szervezetté váltak.
1500 fellépés, 12 önálló est, számtalan külföldi fellépés. Prima Díj, Nagykanizsa Városért Díj, Zala Megyei Érték, Nívódíj

18,30 Máté Péter 75’
emlékkoncert

fellép: Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész és Koncertzenekara
Az előadás sztárvendégei:
Tabáni István és Gallusz Niki

2022-ben ünnepelte volna 75. születésnapját Máté Péter, a páratlan tehetségű magyar énekes, zeneszerző, zongorista, aki csodálatra méltó repertoárt hagyott maga után, közel 150 dal szerzője és előadója volt!
A legendás előadó dalai most egy koncert keretén belül csendülnek fel! Ezek a melódiák most is minden korosztályban nagy népszerűségnek örvendenek, gyönyörű, szívhez szóló énekhangja halhatatlanná tette őt, és a magyar könnyűzenei élet ikonikus alakjává emelték!
Az emlékkoncert megálmodója, hangszerelője és zenei vezetője Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész, aki Koncertzenekarával lép színpadra! A zenésztársak a magyar zenei élet kiemelkedő alakjai:

Körmendi Péter – zongora
Horváth Zoltán – dob
Móré István – basszusgitár
Kiss László – gitár

A koncert meghívott sztárvendégei: Tabáni István, Gallusz Nikolett

20,30 Góbé Zenekar

A budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola diákjaiból 2007-ben alakult formáció tagjainak jókora klasszikus zenei előképzettsége miatt eleve nem indult egy átlagos népzenei együttesnek, már a kezdetektől merészen, kísérletező kedvvel nyúltak az autentikus zenéhez is...
Koncertjeik lüktetőek, pörgősek, lendületesek. Játszottak már a Zeneakadémián, az A38 hajón, az Akváriumban, a Fonó Budai Zeneházban, a Barba Negrában, a Dürer Kertben, a Szimpla Kertben, a Kobuci Kertben, a Művészetek Palotájában, valamint számos szórakozóhelyen, fesztiválon Budapesten, vidéki városokban és a határon túl is, a teljesség igénye nélkül: Erdély és Délvidék több nagyvárosában, Manchesterben, Madridban, Prágában, Varsóban, Krakkóban, Lübeckben és Minszkben.

Móricz Zsigmond Művelődési Ház

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK