2024.05.25., szombat - OrbánZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Halloween JelmezÉs futam 7,7 km Családi rendezvény

2016. október 29. szombat, 15:18 - október 30., 00:00

2016. október 29., 11:00–14:00

Red Hot Run Kreatív Sportszervező
Wlassics Gyula út 2., Zalaegerszeg, 8900
Jegyek megvásárolhatóak
spurimuri.webnode.hu


Régóta érlelődő ötletként szervezzük ezt az egyedi sport- és családi eseményt Zalaegerszegen a Termál Fürdővel közösen, - nagyszabású rendezvény lesz - melyet az őszi szünetre időzítünk, hogy minél többen jöhessetek és több időt tölthessetek el tartalmasan, együtt a Gyerekeitekkel közösen átélt és vicces-bolondozós hangulatban. A futam nem verseny lesz, hanem csak a táv teljesítése a cél. Mindenki saját tempóban kocogva, futva, babakocsival, görkorcsolyával vagy rollerrel és kutyussal teeti meg a távot - aszfaltos, biztonságos - útvonalon. A Nevezők beöltözhetnek a Halloween -ra jellemző elemekkel színesítve a futamot de nem kötelező. 


Itt nem a gyorsaság a cél, hanem a részvétel DE díjazzuk az első 3 befutót (1. férfi, 1. hölgy, 1. gyermek, 1. rolleres, 1. görkorcsolyás és az 1. babakocsis, illetve az 1. kutyusos futót, akik komoly díjat kapnak) Díjazzuk továbbá a 3 legötletesebb és legegyedibb jelmezben érkező Nevezőt, szintén értékes díjjal. Ezeket később írjuk ki a szponzori felajánláSOK birtokában. Amit Minden Nevező kap: az Egerszeg Kártya tulajdonosok, akik szeptember 30-a előtt neveznek, ingyen mehetnek be a fürdőbe aznap! A szetember 30-a után egerszeg kártyával nevezők 600,- Ft/fő akciós áron mehetnek be a fürdőbe, a nem helyi versenyzők 1. 300,- Ft/fő áron.

Egyedi érem,karabineres nyakpánttal és egyedi futósál a rendezvény védjegyeként mindenki Rajt-csomagjába bekerül :) :D Szeretettel várunk Mindenkit! Az eseméyn megosztói közt kisorsolunk 3 db egyedi futósálat is.

Nevezési díjak:
- Szeptember 30-ig 2. 500,- Ft/fő
- Október 1-től 20-ig 3. 000,- Ft/fő.

 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK