2024.06.19., szerda - GyárfásZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Hőlégballonos sétarepülés a Balatonnál

2022. április 01. péntek, 07:22 - október 31., 00:00

Hőlégballonos sétarepülés a Balatonnál

Időpont
2022-04-01 - 2022-10-31 között
Időpont: késő délutan, kora este
Elérhetőségek
Tel.:+36-20/4032667

Cím:Keszthely ,8380 Hévíz, Hévízi u
Térkép 8380 Hévíz, Hévízi u
                                                                             
A program szervezője a változtatás jogát fenntartja.

Keszthely
helyszín: Cserszegtomaj, Hévízi u

Ballonrepülések a Balatonnál, Keszhelyről a világ egyik legtapasztaltabb balloncégével ! Csodálja me...

Forrás: www.balaton-ballooning.com


Ballonrepülések a Balatonnál, Keszhelyről a világ egyik legtapasztaltabb balloncégével ! Csodálja meg az ország legszebb táját a magasból ! Nagy tapasztalatú pilóták, világszínvonalú felszerelés és több mint 30 év nemzetközi tapasztalat garantálja az élményt és a biztonságot!


Április 1. és október 31.között (időjárástól függően) naponta 18 személyes hőlégballonnal szállítunk utasokat, keszthely környéki indulással. A sétarepüléseket többnyire este szervezzük, késő délután indulunk, napnyugta előtt landolunk. Nyáron gyakori, hogy hétvégente reggel is repülünk.  Keszthely és Hévíz településeken a foglaláskor egyeztetett időre házhoz megyünk az utasokért, továbbá a Balaton partján lévő településekről legalább 4 fő, teljes, felnőtt árat fizető utas esetén is ingyenes transzfert biztosítunk. Távolabbról érkező utasokkal a Hévízi MOL kútnál találkozunk, ott biztonságosan tudnak parkolni és onnan visszük őket a starthelyre és vissza.

A starthelyen több nyelvű biztonsági oktatás után utasaink megtekinthetik a ballon felfújását, majd a beszállást követően kb . 1 órát repülünk, miközben  1000-1500 m magasságig emelkedünk . A ballon repülési iránya, az átrepült terület nagysága és a látótávolság az időjárási illetve szélviszonyoktól függnek. Landolás után  a földi személyzet  hűtött pezsgőt ( alkoholmenteset is) és ásványvizet, gyermekeknek gyümölcslét szolgál fel. Egy kis ceremónia keretében oklevelet kapnak az Utasok. Ezután transzfer vissza a találkozóponthoz .

Az egész program a helyi transzferekkel együtt kb. 3 óra időtartamú.  Cégünkről:  A Balaton Ballooning Kft. az ország első és egyetlen nemzetközi hátterű hőlégballoncége, több mint 30 éves tapasztalattal a hőlégballonos sétarepülések szervezésében. Új-Zélandon kezdtük, majd német, dubaji és olasz ballonos vállalkozásokat alapítottunk. Jelenleg Olaszországban és Magyarországon üzemeltetünk ballonokat, hazánkban immár 15. éve, a Nyugat-Balaton térségében. Pilótáink a világ legtapasztaltabbjai közé tartoznak, összesen több mint 7400 órát repültek, kereskedelmi pilóta, oktató és berepülő pilóta jogosítással rendelkeznek. Felszerelésünk világszínvonalú, ballonkosarunk a legnagyobb és a legújabb az országban, továbbá a legbiztonságosabb is, mivel az első és egyetlen ballonkosár hazánkban, amely utas biztonsági övvel is fel van szerelve.

 Emellett képzett és nagy  tapasztalattal bíró földi személyzetünk és a több nyelven beszélő marketinges kollégák lelkes és szakszerű hozzáállása  a garancia arra, hogy Utasaink a lehető legnagyobb biztonságban élvezhetik a hőlégballonos repülés élményét.

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK