2018.06.25., hétfő - VilmosZalaegerszeg időjárása

Programajánló

IFJÚSÁGI SZÍNHÁZI BÉRLETEK 2016/2017

2016. október 02. vasárnap, 08:52 - x 00., 00:00

IFJÚSÁGI SZÍNHÁZI BÉRLETEK 2016/2017
Toldi bérlet /csütörtök 14.00/
Zrínyi bérlet /csütörtök 18.00/


Forgách András
LEGYETEK JÓK, HA TUDTOK!
családi musical
Budaörsi Latinovits Színház
„Volt egyszer egy pap, évszázadokkal ezelőtt. Nem érdekelte a pompa és a csillogás, karrier –csak az árva gyerekek nevelése és a jó keresése. Ám amióta világ a világ, az ilyen embernek meggyűlik a baja az Ördöggel…
Volt egyszer egy olasz film,évtizedekkel ezelőtt, amely közismertté tette ennek a papnak a történetét. Nagy sikert aratott Magyarországon is.
És most születik egy előadás, ahol elmeséljük ennek a kalandos sorsú papnak, Néri Szent Fülöpnek az életét –zenével és sok-sok gyerekszereplővel. „Legyetek jók, legalább egyszer az életben!””
Web: http://www.latinovitsszinhaz.eu/hu/eloadasok/bemutatok.html?eloadas_id=7787#page1


Nógrádi Gábor
AZ ANYU ÉN VAGYOK!
komédia zenével
veszprémi Pannon Várszínház
„Álmodozott már arról, hogy átváltozik és más lesz? Valaki más! A tudós nagypapa egy kutyán és egy macskán ezt már sikerrel megoldotta. Ám egy napon anya és lánya is testet és szerepet cserél. A kamasz lány kotnyeles, ügyes focista, az anya tanárnő és kétballábas elvált asszony. Felismeri-e a testcserét az elvált apa és új párja, a gátlásos férjjelölt, a feljelentő szomszédasszony és az agilis nyomozópáros? És főleg hogy érzik magukat hőseink egymás bőrében?”
Web: http://pannonvarszinhaz.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=875:az-anyu-en-vagyok&catid=37:aktualis&Itemid=66


Szűts István – Koltay Gergely
HONFOGLALÁS

Új magyar rockopera
szigetszentmiklósi Sziget Színház
„A Honfoglalás című magyar rockopera feltárja a magyar honfoglalással kapcsolatos legújabb történelmi információkat, üzenve a mai fiataloknak és a Kárpát-medencében élő összes magyarnak, hogy alaposabban megismerkedhessenek a magyarok valódi történelmével. A produkció a legigényesebb zenei és prózai adaptáción keresztül látványos jelenetekkel mutatja be a hét vezér hazatérését.”
Web: http://www.szigetszinhaz.com/our_portfolio/

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK