2024.06.23., vasárnap - ZoltánZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Ivan & The Parazol koncert

2021. szeptember 11. szombat, 11:17 - szeptember 12., 00:00

2021. SZEPTEMBER 11., SZOMBAT, 21:00 UTC+02
Ivan & The Parazol koncert
ingyenes  · VMK Caffe
Részletek
VMK Caffe és Keresztury Dezső VMK - Zalaegerszeg eseménye
 
Nyilvános  · Bárki a Facebookon vagy azon kívül
Jegyár: elővételben 2000 Ft, a Koncert napján 2500 Ft, Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető.


Az Ivan & The Parazol 2010 februárjában alakult budapesti rockegyüttes. A klasszikus rockzenét a kortárs trendekkel vegyítő, dinamikus, szabad stílusnak köszönhetően rövid idő alatt népszerű koncertzenekarrá vált a fiatalok körében. Néhány kivételt leszámítva, dalszövegeiket angol nyelven írják. Első klipjüket a Marshall című dalhoz forgatták 2010 őszén, amely egyre élénkebb figyelemre tett szert, mind a szakma, mind a közönség szemében, így 2011-ben az MTV Brand New jelöltjei közé is bejutottak. 2011 októberében jelent meg következő klipjük az In Air című számhoz.

A legfontosabb, amit megfogalmaztak maguknak:” Létrehozni egy produkciót, ami nem ismer országhatárokat, ahol kompromisszumokról csak egymást közt lehet szó, ami megmutatja, hogy hogyan játsszák most a rock ’n’ rollt, amivel kreálhatnak egy saját, folyamatosan táguló zenei játszóteret. Ezen a helyen lelnek rá a szabadságra, amihez egységként és egyénenként is mindenáron ragaszkodnak, amiért (a dalaikon túl) az emberek kapcsolódni tudnak és akarnak hozzájuk, ami a koncertjeiken kimondatlanul is ott lebeg köztük és a közönségük között. Ez a szellemiség csúcsosodik ki újra Budai Pop című legfrissebb albumukon, egy őrült, évtizedes utazás után.”

A zenekar tagjai:
Vitáris Iván - ének
Balla Máté - gitár
Tarnai János - basszusgitár
Beke István - billentyűzet
Simon Bálint - dob


Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem jegypénztárában, valamint online a www.kereszturyvmk.hu weboldalon válthatók. A járvány bizonytalan helyzete miatt a jegyelővételt a későbbiekben indítjuk el. A korábban megváltott jegyek érvényesek.
A rendezvény az NKA Hangfoglaló Program Támogatásában valósul meg.
https://www.kereszturyvmk.hu/vmk/koncertek/ivan--the-parazol

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK