2021.03.03., szerda - KornéliaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

JazzFiesta (szombat!) – Záró buli: blues est

2019. augusztus 17. szombat, 12:27 - augusztus 18., 00:00

Ha csütörtök, akkor JazzFiesta! A nyári szezonban minden héten jazzkoncertekkel várjuk a műfaj kedvelőit a Kossuth utcában, a műemlék templom alatti kis téren, karnyújtásnyira a Balaton-parttól.

Helyszín: Balatongyörök, Kossuth utca – templom alatti tér

Időpont: 2019. augusztus 17., 20:00-23:00

Fellépők:
20.00 Rambling Blues Band

A zenekar stílusa elsősorban a ’20-as, ’30-as évek Amerikájának akusztikus népzenéjén alapul, ami ugyanis rendkívül sokrétű – a country blues-tól kezdve a ragtime blues, mississippi vagy delta blues is mind ide tartozik. Minthogy azonban e stílus egyáltalán nem volt ismert hazánkban, céljuknak kiáltották ki, hogy az ország lehető legtöbb részére elmenjenek zenélni, mintegy hiánypótlásként megmutatni a “gyökereket”, valamint hogy a blues zene milyen változatos, sokszínű is tud lenni.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=smyYkjStSos

21.30 Blues B.R.Others Show

A kilenctagú együttes repertoárjában főként a nagysikerű, már-már legendássá vált Blues Brothers című film betétdalai hallhatóak, hasonló karakterű, kedvelt, táncolható számokkal kibővítve. A blues, funky, soul, jazz stílusokból merítve igyekeznek a dalok ötletes, színes feldolgozásával is népszerűsíteni az igényes élőzenét.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=qlEhQLyDLQs

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK