2024.07.22., hétfő - MagdolnaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Kockafeszt

2018. február 17. szombat, 14:54 - február 19., 00:00

2018. február 17., szombat - 10:00február 18.18:00
 

Két nap, amikor minden a műanyag kockákról és Rólad szól! A 2018. évi Kockafeszt az elsőhöz hasonlóan nem csak élményeket ad a vendégeknek, hanem az élményeken túl szinte minden gyermek valamilyen LEGO AJÁNDÉKKAL is gazdagabb lesz.

2018. február 17-ét és 18-át a Lego® rajongóknak ajánlatos bekarikázni a naptárban, hiszen visszatér Zalaegerszegre a Kockafeszt.
Idén már két emeleten és több teremben várjuk a látogatókat!

TEREPASZTAL
A KLIKK csapata 2016 óta több mint 100 négyzetméternyi új terepasztalt épített. Az idei KOCKAFESZT turnén lesznek még soha be nem mutatott terepasztalok, ámulatba ejtő alkotással és építőivel találkozhatsz.

JÁTSZÓHÁZ
A KOCKAFESZT legnagyobb játszóházai vegyes LEGO® építőelemekkel vannak tele. A szőnyegen és az asztalokon több tízezer, olykor akár több százezer kockából építhetsz. Érdemes figyelni, olykor ugyanis építőversenyt is indítunk, amin apró LEGO® meglepetéseket kaphatsz.
A Lego® Duplo szoba az egészen kicsiknek kedvez, akik a szőnyegre heveredve játszhatnak többek között a kedvenc építőelemeikkel. A szervezők puha óriáskockákkal is készülnek, hogy a legkisebbek is örömüket leljék ebben a színpompás világban.
Két nagy kedvenc, a Lego® Minecraft, és a Lego® Friends játékaival is találkozhatnak a rendezvényre látogatók.
A játszóház ez alkalommal is kedvez a bennünk szunnyadó építésznek! A Kockafeszt e szobájában több tízezer darab vegyes Lego® építőelemmel találhatjuk magunkat szembe, amikből érdemes kihozni a lehető legtöbbet, hiszen az előre meghirdetett építőversenyek alkalmával több száz Lego® csomagot osztunk ki a gyerekek között.

ÓRIÁS MOZAIKFAL
Az óriás mozaikfal egy 10m2 –es, 92160 Lego® bütyköt számláló hatalmas kockafal, ahová a rendezvény látogatói letehetik a Lego® névjegyüket, egy – egy építménnyel.

TEKERD! KIÁLLÍTÁS
A csoport fiataljai páratlan élménnyel gazdagítják a Kockafeszt látványosságát, hiszen kifejezetten művészi, óriás Lego® képeket csodálhatunk meg.

BÖRZE
Idén sem maradhat el a Börze, ahol minden rajongó a Regio játékstandjánál bővítheti, formálhatja Lego® gyűjteményét.
Fontos megjegyezni, hogy akár egyesével is megvásárolhatjuk bármelyik Lego® figurát, vagy alkatrészt.

JELMEZVERSENY
Készíts LEGO® minifigura jelmezt, öltsd magadra és mutasd meg mindenkinek a KOCKAFESZT színpadán. A jelmezben érkezők LEGO® meglepetést kapnak.

 

JEGYEK ELŐVÉTELBEN MÁR KAPHATÓK a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ, az Art Mozi és a Városi Hangversenyterem  jegypénztáraiban, valamint online. 
Gyermek: 700 Ft
Felnőtt: 900 Ft
Egerszegkártya kedvezmény kizárólag a kártyatulajdonos részére biztosítja a kedvezményt.

A belépés 2 éves kor alatt, valamint szellemükben vagy mozgásukban korlátozott 18 éven aluli látogatók számára ingyenes.
A KOCKAFESZTre szóló belépők csak a kiválasztott napon (szombat vagy vasárnap) felhasználhatók és egyszeri belépésre jogosítanak.

2018. február 17-ét és 18-át a Lego® rajongóknak
ajánlatos bekarikázni a naptárban, hiszen visszatér
Zalaegerszegre a Kockafeszt.

Ahogy 2016-ban, idén is a Keresztury Dezső Városi
Művelődési Központ
ad otthon a rendezvénynek, ami
ez alkalommal már két szinten és több helyszínen
várja a látogatókat.
 
 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK