2024.05.26., vasárnap - Fülöp, EvelinZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Könyvajánló

2023. január 02. hétfő, 10:10 - január 31., 00:00

 


József Attila Városi Tagkönyvtár
8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.

 

 Könyvajánló

 

https://ci5.googleusercontent.com/proxy/QKi0NiN91kwZUdYCV0pNkn5-5lDTtjNfzGHqCSHnckZ58WvWtxdhtttGgwVXkAq0_TQ7uJZVsA_umVfNLPe1oEgGr06YC6k=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/eteleken_at.jpg

Tucci, Stanley: Életem az ételeken át

Stanley Tucci magával ragadó memoárjában minden történet a konyhából indul, vagy ott ér véget. A Golden Globe- és Emmy díjas színész-rendező, akit olyan filmekben láthattunk, mint Az ördög Pradát visel és a Komfortos mennyország, egy olasz bevándorlócsalád gyermekeként gyakran töltötte az estéit a konyhaasztalnál New York állambeli otthonukban.
Az édesanyja finomabbnál finomabb vacsoráin keresztül a család gasztrokulturális hagyományait és az egyes fogások elkészítésének művészetét is magába szívta.

Kedvenc receptjeivel fűszerezett, humoros vagy olykor épp megható visszaemlékezésében képet kapunk élete gazdag érzelem- és ízvilágáról. Mesél a családjáról, felnőtté válásáról, házasságairól, példaképeiről, betegségéről és gyógyulásáról, felejthetetlen filmes utazásairól, kulisszatitkokról, az Olasz módra vagy a Julie & Julia – Két nő, egy recept forgatásáról, és persze az ételekhez fűződő töretlen rajongásáról.

 


 

https://ci3.googleusercontent.com/proxy/68frGc-zjuypmxCZS009yOreAAJlTkAU2iLychXqcpyUN-3BB92JTPBtO0E5IjqLY-HQ_sqWe1QsOGKMwLQ7fBARmA4raDo=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/gazlangozas.jpg

Vinall, Deborah: Gázlángozás
Útmutató a felépüléshez

Szerezd vissza a függetlenségedet, és légy újra szabad! Gyakorlati útmutató a gázlángozásból való felépüléshez.
A gázlángozás a manipuláció, a becsapás és a kontroll célzott formája, amelynek hatására elkezded kétségbe vonni mindazt, amit a saját szemeddel láttál, és amire emlékszel. Akár átéltél gázlángozást vagy érzelmi bántalmazást valaha, akár csak gyanítod, hogy ez történik veled, ez a könyv konkrét és hasznos eszközöket ad a kezedbe, hogy felismerd a helyzeted, és megtedd a gyógyulás felé vezető lépéseket.

Mi minden vár rád ebben a könyvben?
Az igazság a gázlángozásról: ismerd meg az egyértelmű meghatározásait annak, mi is pontosan a gázlángozás, hogyan működnek az elkövetői, és milyen biztonságos utakon-módokon kerülheted el az ilyen embereket.
Bevált technikák: használd a tudatosság, illetve az elfogadás és elköteleződés-terápia stratégiáit, hogy meg tudd húzni az önhatáraidat, visszaszerezd az önérzékelésedet, és egészségesebb kapcsolatokat alakíthass ki.
Valódi példák: ismerd meg olyan emberek történeteit, akik a gázlángozás különféle típusait élték át, hogy lásd, hogyan működik a folyamat, és megértsd, hogy ez nem a te hibád.
Gyakorlatok: elgondolkodtató kérdések, feladatok és hasznos javaslatok segítenek felismerni, milyen módon jelentkezik az érzelmi bántalmazás az életedben, és hogyan dolgozhatod fel az érzéseidet.


 

https://ci5.googleusercontent.com/proxy/2noZeiBHd2_jp5ok8FTCtPlzgE4N8UMmHvlSuISbw8NOq-GM2APBuHLbTBBtJMdPV3V36wQpeWyCLJD0h1ukClY5Bw=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/fiverek.jpg

Andersen, Christopher: Fivérek és feleségek
Vilmos, Katalin, Harry és Meghan magánélete

Christopher Andersen újságíró már Diana, walesi hercegné halála óta figyelemmel kíséri Vilmos és Harry herceg életének alakulását. Több könyvet írt a témában, köztük néhány magyarul is megjelent. 
Ebben a könyvében utánajárt mindennek: mi történt a két fiúval, mióta felnőttek lettek, megnősültek, mindketten erős karakterű nőket vettek feleségül és gyerekeik születettek. 

Megmutatja, Erzsébet királynő hogyan próbál manőverezni a színfalak mögött, hogy kedvező képet alakítson ki a jövendő királyról, Vilmosról és a „Pótlékról”, Harryről. A nagy kérdés, hogyan tudja túlélni a Windsor-ház Harry és Meghan távozását a „Cégből”, amihez hasonló VIII. Edward óta nem történt a királyi családban. Megtudhatjuk, hogyan változott Vilmos és Harry viszonya egymással, amely nagyon szoros, egymást támogató kapcsolattá fejlődött édesanyjuk halála után, miután megnősültek, és milyen ádá z rivalizálás folyik a feleségek, a két sógornő között a népszerűségért.


 

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/acfNq_6AbZtJXJVRFs_8kK2fu3V4eM824VieCjWAdI9GSOcYjsA2J1Jw8ACBw0jtxrnK0LTV8rekdmVZEquuSlraHDYQ_A=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/mintabunda.jpg

Fedor Anna: Mint a bunda
Mit csináljunk, ha nem alszik a baba?

„…innentől minden áldott éjjel 11 órát aludt egyhuzamban. Nem hiszem, hogy hosszan kell magyaráznom, miként változtatta ez meg az életünket. Onnantól, hogy biztosra vehettem, a kislányom minden este héttől aludni fog, visszakaptuk az estéinket. Együtt vacsorázhattunk, filmeket nézhettünk, végre eljárhattam edzeni, sőt akár el is mehettünk otthonról, hiszen, születése óta először, bébiszitterre is rá tudtam bízni az estéket.”

Mit csinál egy elméleti biológus, ha nem alszik a gyereke? Kutatni kezd! Rákeres az interneten, könyveket rendel, beleássa magát a tudományos szakirodalomba. Fedor Anna is ezt tette, amikor elsőszülöttje órákon át ébren volt éjszakánként, és semmivel sem lehetett megnyugtatni. Sok szülőhöz hasonlóan azt tapasztalta, hogy a babaalvás témája igen megosztó: ellentmondó tanácsok és érvek ütköznek egymással, míg a szélsőséges elveket valló szakértők azzal riogatják a szülőket, hogy bármelyik lépésükkel örökre elronthatják a gyereküket. A szakirodalom és a tapas ztalatok azonban nem támasztják ezt alá. 

A szerző célja éppen ezért az volt, hogy feloldja ezeket az ellentmondásokat, és ítélkezés nélkül összefoglalja azokat a módszereket, amelyek valóban működnek. A Mint a bunda azoknak a szülőknek szól, akik szeretnének javítani gyermekük alvásán, szeretnének többet megtudni az egészséges alvásról, vagy felkészülnének a később jelentkező problémákra.


 

https://ci3.googleusercontent.com/proxy/onCnxZ4oGbe0p1Vd167kajZmExu73bCBZBL8HUrs7ywcZtixsYzZfbTgeV9RoRL9AqxhtzwUEbSRPOIMu_0ZSYj7I7Q=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/gepirono.jpg

Rindell, Suzanne: A másik gépírónő

Hátborzongató mese a barátság mérgező, sötét oldaláról.
New York, 1924: szesztilalom van, a város tehát úszik a házilag pancsolt szeszekben. Az árva Rose Baker a Lower East Side egyik őrsén keresi a kenyerét, mint gyors- és gépírónő. Ő örökíti meg a lebukott gyilkosok és gengszterek vallomásait, és ha meg is botránkoztatja, amit hall, büszke rá, hogy szemrebbenés nélkül képes írásba foglalni a legvéresebb bűnöket. 

De aztán beáll dolgozni az őrsre az elbűvölő Odalie, és Rose-t egyre jobban a hatalmába keríti a másik lány varázsereje, ugyanúgy, mint feletteseit, a pedáns hadnagyot és az atyáskodó őrmestert. A két lány a rendőrségi munkás nappalok és az alvilági lebujok talmi csillogásában átmulatott éjszakák között ingázva egyre jobban összebarátkozik, és Rose rajongása az új kolléganőért hamarosan rögeszmévé torzul. De ki az igazi Odalie, és meddig hajlandó elmenni Rose azért, hogy ezt kiderítse?


 

https://ci6.googleusercontent.com/proxy/r4nIbZ9MJdjzr8h8uE4WrJFCRfcjelXWqEmea_qd4gJEEmXicBYSqZErJ_W-s1DX9Be3qM87fo_10Walhk87YCP_3p4V0JE=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/fekete_lany.jpg

Harris, Zakiya Dalila: A másik fekete lány

Fontos, előremutató és borotvaéles első regény a feszültségről, amely két fiatal, fekete, a New York-i könyvkiadás tökéletesen fehér háttere előtt megismerkedő nő közt alakul ki. A huszonhat éves szerkesztőasszisztens, Nella Rogers unja már, hogy ő a Wagner Books egyetlen fekete alkalmazottja.

Elege van az elszigeteltségből és a mikroagresszióból, ezért is lelkesedik, amikor a Harlemben született és nevelkedett Hazel a kiadóhoz és a szomszédos íróasztalhoz kerül. Azonban épphogy elkezdik összehasonlítani a természetes hajápolási praktikákat, amikor egy sor kellemetlen esemény hatására Hazel az iroda kedvencévé avanzsál, míg Nella marad a ranglétra alján. 
Azután üzenetek jelennek meg Nella asztalán: MONDJ FEL! MOST! Nehéz elhinni, hogy Hazel áll az ellenséges levelek mögött, ám Nella, akinek a gondolkodása egyre inkább beszűkül, mániákusan kutatja a háttérben meghúzódó, gonosz erőket, és hamarosan rá kell jönnie, a karrierjénél sokkal több forog kockán. 
A másik fekete lány egy okosan megírt, dinamikus thriller és ravasz társadalomkritika, tökéletes olvasmány bárki számára, aki valaha is érezte már, hogy manipulálják, fenyegetik vagy átnéznek rajta a munkahelyén. Egészen az utolsó fordulatig fenntartja a feszültséget.


 

https://ci3.googleusercontent.com/proxy/-VZqdWBlDiG3ZDianaYuMVt2zrYIIu8EfeBWRMDgxqiOUWBBB-AKUPnQ3zom8zv2jyiYRAdGXIcm4oPAd6ta27aA7lp0ug=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/arado_feny.jpg

Moyes, Jojo: Áradó fény

Alice Wright számára a fullasztó angliai létből való menekülést jelenti házassága a jóvágású, amerikai Bennett van Cleve-vel. Ám az 1930-as évek kisvárosi Kentuckyjának légköre legalább annyira nyomasztja Alice-t, mint korábbi élete – főleg a mindennapjaira rátelepedő apósa társasága. Nem csoda, hogy a meg nem értett és elnyomott Alice örömmel kap a lehetőségen, amikor az elnök felesége, Eleanor Roosevelt női önkénteseket keres az általa alapított könyvtári mozgalomba. 

A csapat vezetője és Alice legközelebbi bizalmasa a rendíthetetlen és szabad szellemű Margery O'Hare lesz, akinek egyetlen férfi sem mondhatja meg, mit csináljon.
A kisváros öt mozgókönyvtárosának számtalan előítélettel és akadállyal kell megküzdenie, miközben úttalan utakon próbálják eljuttatni a tudás fényét és egy új világ ígéretét azoknak, akik talán sohasem foghattak eddig könyvet a kezükbe. Az ő személyes történeteiken, tragédiáikon és diadalaikon keresztül ismerhetjük meg az olvasás és a közösség igazi erejét. Jojo Moyes, napjaink egyik legelismertebb írónőjének igaz történeten alapuló új műve az elmúlt évek egyik legnagyobb könyvsikere, magával ragadó, megható és lélekmelengető olvasmány.


 

https://ci5.googleusercontent.com/proxy/VJTgmD69Mr8_nYgsRmmm8HSLmvkIkyk-aGjz7hBOaVehuC-A7EpgT6hOEUVn3a6elEIHUw4xsqPIADLDLuTyQnAkMEshJro=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/sarkanysuli.jpg

Czernák Eszter: Az első félév
Sárkánysuli 1.

Zoé, a háromfejű kissárkány elsős lett. Varázsföldén iskolát kezdeni pedig egészen hasonló, mint nálunk: izgalmas, de egy nagy lépés az ismeretlen felé. A Szivárvány Óvodát a Kincskereső Iskola, az ovis kalandokat sulis teendők, Boszi nénit pedig Dzsinn bácsi váltja fel, a csapat azonban a régi. Manók, jetik, trollok és tündérek töltik meg az iskolába induló Unikornisjárat kocsijait és a varázslatos kastély folyosóit és tantermeit. 

Az első félévben a betűvetés, a varázstörténet és a pacsmagolás mellett a kis elsősök azt is megtanulják, hogy tudnak különbözőségeik ellenére is együtt játszani és tanulni, és talán még a mindentudó edény mazsolaavató kérdésére is meglelik a választ. 


 

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/esS6MSpIOlSyxwFOeeOf4dFf5n-dxstB-Axi-yx1FNXPmMBn8JzKKIXCGMyEMQmlIkdxjIaI134I6k97tGiUBPicFGegJQ=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/Kicsimacko.jpg

Vadadi Adrienn: Kicsimackó a Balatonon
Kicsimackó 2.

Kicsimackó már alig várja a nyarat, hiszen mamamackóval és papamackóval a Balatonra mennek nyaralni! Igaz, ő még nem tud úszni, de hamar megtanul, segítenek neki új barátja, Béka és Vidra. 

A pancsolás mellett pedig jut idő lángos evésre, tűzön sütögetésre és persze hajókázásra is. Ha pedig esik az eső vagy kitör a vihar, akkor lehet rajzolgatni vagy kártyázni, esetleg pocsolyában kishajót úsztatni. Ráérősen, nyugodtan. Ebben a mesekönyvben minden benne van, amiért a mackók és a gyerekek kedvence a Balaton!


 

https://ci6.googleusercontent.com/proxy/Fb4KJViG3n1ujz7q5dmhgJOyukWTAhEVzueXR6S_zGAmvxC61VR7J0GjHopNdX9XEHc9dgdFSxy55rXjWCgVRfO2XKKT=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/kosarsuli.jpg

Kollár Betti: Kosársuli

Török Luca életének legjobb éveire készül, miután felvették álmai iskolájába, a Budapesti Kosársuliba. Egy sor kihívást állít maga elé: teljesíteni a délutáni edzéseken, bekerülni a csapatba, beilleszkedni az új osztályába és barátokat találni. De van, amivel ő sem számol. 

Például az új padtársával, a céltudatos és kitartó Konráddal, aki ugyanannak a csapatnak szurkol, és mivel balkezes, a könyökük néha összekoccan írás közben. Vajon hogyan sikerül Lucának az új érzések, a szerelem, a tanulás és a sport között egyensúlyoznia? 
Kollár Betti 2015-ben kezdte el írni a Kosársulit, ami mára az egyik legolvasottabb történetének számít A vonzás törvénye című regénye mellett a hazai Wattpaden.


A könyvajánlók és könyvborítók a www.moly.hu oldalról származnak.


 

 

 Folyóirat ajánló

 

https://ci5.googleusercontent.com/proxy/LAfsH8lcEdkW9r_-7elfaGPsO5t4F8Wuygjdc7dXJCdb6qbguBxKZ9XF_GurgbTi60Z4EdQUeIxtbG66wwMotff-HxbsCZc=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/kertbarat22.jpg


Kertbarát Magazin

A Kertbarát Magazin a kert barátainak, hobbikertészeknek, a növényeket szerető fogyasztóknak szól. 
A kéthavonként megjelenő, 68 oldalas színes magazin témái a növényszerető, természetkedvelő olvasókhoz szólnak, hazai és külföldi kerteket, növénygyűjteményeket, növényeket, a növényvilág különlegességeit mutatják be. 

Kertkultúrát közvetít és tanít, ismert emberek és kevésbé ismert növénybarátok igényesen kialakított kertjeibe kalauzol el. Minden lapszámunkban bemutatunk egy-egy, a hazai tájainkon nagy tömegben virító növényt. Az élőhelyük pontos megjelölésével természeti növénykincseink felkeresésére ösztönözzük olvasóinkat.
A gyűjtők szabadidős elfoglaltságaihoz is lehetőséget kínálunk különféle növénygyűjtő klubok, és társaságok programjainak ismertetésével. A környezet védelme, a környezetbarát kertművelés lehetőségei és módjai kiemelt helyet kapnak. 

Forrás: https://magyarmezogazdasag.hu/kertbaratmagazin


 

https://ci5.googleusercontent.com/proxy/zMEVeExQcJGTZpTRIzIQLxAIRau8kMCywCymUCFmRXzLOyeAyzMF9LRF7w28grhW405t7TRjblCoXwV3eqQ=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/13.jpg

Nők Lapja

Kevés olyan magyar család van, amelyben a nagymama, vagy a mama ne olvasta volna rendszeresen a Nők Lapját.

A magazin ma is úgy szól a családokhoz, a fiatal nőkhöz, hogy közben több generáció szemében is megőrizte a hitelességét, így hétről-hétre társa tud lenni olvasóinknak: olvasmányokkal, tanácsokkal, tapasztalatokkal az emberi sorsok bemutatásától kezdve a vasárnapi ebéd receptig.

Forrás: https://digitalstand.hu/noklapja/
Online elérhetőség: https://www.noklapja.hu/


A lapszámok a könyvtárunkban elérhetőek és a legfrissebb számok kivételével 10 napra kikölcsönözhetőek.

 

DVD ajánló

„Az ENSZ közgyűlése 2005. november 1-jei határozatával január 27-ét a holokauszt nemzetközi emléknapjává nyilvánította. Az emléknap a legnagyobb második világháborús megsemmisítő tábor, az auschwitzi koncentrációs tábor felszabadításának évfordulója.”
(forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/A_holokauszt_nemzetk%C3%B6zi_eml%C3%A9knapja)

 

https://ci6.googleusercontent.com/proxy/9-2eVY8NHnyezTp3zYrxVLI3XNIVa_ESyP5BIpibeCTF-tvTkwKYUVcu7Ud6grH2UZGqaaM3LRZspZoxFKk=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/12.png

A könyvtolvaj (2014)

A második világháborús Németországban nevelő-szülőkhöz kerül az élénk fantáziájú kislány. 
Liesel most ismerkedik a betűkkel, a könyvek egy új világot nyitnak meg előtte. Ugyanakkor az élet egyre félelmetesebbé válik. 

Különösen, hogy a család egy titkos vendéget rejteget a lépcső alatt. Liesel és Max, a zsidó kamaszfiú közösen fedezik fel a szavak erejét, amely kapaszkodót nyújt nekik a körülöttük zajló borzalmak közepette, segít akkor is, amikor az ember már úgy érzi, hogy minden elveszett.
 


 

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/p_Xr14cKlAUvOq_y1SdORozDrKJRz4toQ-8RWmouId2kqb9Y07GmLbcUnaKGMkJl7NerpuHgVXWtRIdA8mQ=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/13.png

A csíkos pizsamás fiú (2009)

A II. világháború idején járunk. A nyolc éves Bruno (Asa Butterfield) egy náci tiszt védelem alatt álló fia, kinek élete jelentősen megváltozik, mikor apját és vele együtt családját is egy előléptetésnek hála áthelyezik kényelmes berlini otthonukból egy elszigetelt területre, ahol az amúgy is magányos fiúcska senkivel se tud játszani. 

Az unalom és a kíváncsiság elegye arra sarkallja Brunót, hogy anyja határozott intelmeit semmibe véve megnézze közelebbről is azt a „farmot”, amelyet tisztán látni a házukból. Ott megismerkedik Shmuellel, a korabeli fiúval, aki fura mód a drótkerítés másik oldalán lakik. Az állandóan csíkos pizsamát viselő Shmuellel való találkozások során Bruno megszabadul addigi ártatlanságától, és lassan, de biztosan a körülötte zajló felnőtt világ tudatára ébred. A két gyermek között barátság szövődik, amely természetéből fakadóan pusztító következményeket von maga után.


 

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/7XIVn8odgTOc70VasWAyAsLtIQW8pb0C5LGuLHWHDgo53SzqM7cqM4I38inPTA4faEnYU--mGdoMkV8aPNk=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/14.png

Saul fia (2016)

1944, Auschwitz-Birkenau. Ausländer Saul (Röhrig Géza) egyike a krematóriumokban dolgozó sonder-kommandósoknak. Társai tudják, hogy bármelyik pillanatban kivégezhetik őket, fegyvereket gyűjtenek és lázadást szerveznek. 

Saul viszont az elégetésre váró holttestek között felfedezni véli saját fiát, és ettől kezdve a férfit a menekülés helyett egy másik lehetetlen küldetés élteti: elhatározza, hogy kicsempészi a testet és keres egy rabbit, hogy méltó módon eltemethesse a gyermeket.


 

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/tSqDt8I2TnW7m4gcUn_r8EWkH0ALHThOVfgO_g5jHY_JETOd3WdKevHyAACjknu3KjkHrr7hpITfDUtGlzU=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/15.png

Schindler listája (2009)

Egyetlen ember is képes lehet arra, hogy a körülmények ellenére megváltoztassa a dolgok menetét.
A mondás igazát mi sem bizonyítja jobban, mint Oskar Schindler története. 

A film főhőse, Oskar Schindler született üzletember és szerencsejátékos. A második világháború legelején elkerül a megszállt Lengyelországba és azonnal megérzi, milyen hatalmas üzleti lehetőségek nyílhatnak meg előtte.
Baráti kapcsolatok és némi ügyeskedés révén megszerez magának egy gyárat – a Deutsche Emailware Fabrikot és nem győz eleget tenni a beözönlő megrendeléseknek.


 

https://ci6.googleusercontent.com/proxy/xdq5qYtuscVGvxLSJDCBcKGXwXgUoXY26YAeX4BkkTwM75hQ3_6EEjYm_oN1GTtTIGaF2XKGzRixrKxGiQUWQSzUGGTH=s0-d-e1-ft#http://javk.dfmvk.hu/webimages/files/felolvaso.png

A felolvasó (2008)

A második világháború után a kamasz Michael rosszul lesz az utcán, és egy ismeretlen nő segít neki hazajutni. Felgyógyulása után a fiú felkeresi a nála kétszer idősebb Hannát, hogy megköszönje neki a segítségét. Szenvedélyes és titkos viszony alakul ki kettejük között.

Michael rendszeresen felolvas a nőnek, aki idővel váratlanul eltűnik, kétségek közt hagyva a fülig szerelmes kamaszt. Nyolc esztendővel később a joghallgató Michael a náci háborús bűnösök tárgyalásaira jár. Megdöbben, amikor a vádlottak padján látja viszont kamaszkori szerelmét.A filmajánlók forrása: www.snitt.hu

A könyvtár DVD katalógusa elérhető a honlapon keresztül: 
http://www.javk.hu/dvd-katalogus?genreID=27&dvdtitle=
 

 

 Impresszum

 

Megjelenik havonta
 
Elérhetőségek:

József Attila Városi Tagkönyvtár
8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.

Tel.: +36 92 596-830, 596-831, +36 30/674-6091
e-mail: 
javtk@dfmvk.hu
www.javk.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 12.00 - 18.00
Kedd - péntek: 9.00 - 18.00
Szombat: 8.30 - 12.00

 JAVK Olvasóinkért Könyvtári Alapítvány
Adószám: 18959662-1-20

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK