2025.06.16., hétfő - JusztinZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Le basi della cucina italiana

2021. február 15. hétfő, 14:22 - x 00., 00:00
Címkék: online esemény

Az olasz konyha alapjai főzőtanfolyam online
Időpont: hétfőként, 10.00-11.00
Helyszín: online esemény

Főzőtanfolyam neve: Le basi della cucina italiana - Az olasz konyha alapjai
A főzőtanfolyam január 16.-án kezdődik és 4 szombaton keresztül tart reggel 9:00-tól 11:30- ig.

Tematika:
Jan 16:
Pasta fresca (házi tészta) ravioli és tagliatelle 4 féle módon elkészítve
Jan 23:
Risotto alla parmigiana
Kétféle scaloppine variáció (scaloppine, hús szelet különböző szósszal készítve)
Desszert: Frittelle di riso (rizsfánk)
Jan 30:
Pizza és Focaccia
Alap klasszikus pizzák elkészítése és focaccia (pizzakenyér)
Desszert: Panna Cotta
Feb 6:
Lasagna alla bolognese (bolognai lasagna)
Desszert: Tiramisu
 
A tanfolyam ára alkalmanként 5000 Ft összesen 20000 Ft /fő.
Lehetőség van alkalmankénti fizetésre is.
Vi aspetto

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK

Lokálpatrióta hetilap internetes megjelenése

Kiadja: ZALA-LAP Kiadói Kft.
Felelős kiadó: Borda Menyhért
info@zalamedia.hu

Felelős szerkesztő: Vadas Zsuzsa
pvadas@gmail.com
telefon: (92) 599-354
Szerkesztőség és kiadó: 8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi tér 6. Pf.: 199
Telefon/fax/üzenetrögzítő: (92) 599-353
ISSN 1216-9463 (Nyomtatott)
ISSN 1588-0915 (Online)

A lap újságíró munkatársai:
Antal Lívia
Bánfi Katalin
Pánczél Petra

Megjelenik hetente

Reklámmenedzser: Molnár Lászlóné
(92) 599-353
Hirdetésfelvétel: ZALA-LAP Kiadói Kft.

 

Kiadja: ZALA-LAP Kiadói Kft.
Felelős kiadó: Borda Menyhért
info@zalamedia.hu

ISSN 1418-3943 (Nyomtatott)
ISSN 1588-0869 (Online)