2023.04.01., szombat - HugóZalaegerszeg időjárása

Programajánló

MINDENKIDERÜL Koncert

2022. december 09. péntek, 16:52 - december 10., 00:00
Címkék: Ady mozi, Koncert

Honeybeast X Ráskó Eszter: MINDENKIDERÜL Koncert

2022. december 09., péntek - 20:00

a Dumaszínház közreműködésével

A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadjaira, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével (Symphoney), vagy akár a kortárs tánccal ötvözve (Legyen tánc!) képes új minőséget teremteni, ezzel is szélesítve a szórakoztatóműfaj határait.

A zenekar 2022 őszén ismét turnéra indul. Ezúttal nem komolyzenészek, vagy táncosok lépnek fel Honeybeasttel, hanem a művészetet ősidőktől átható humor teszi majd tiszteletét a színpadon a Dumaszínház egyik legsikeresebb művésze, Ráskó Eszter képében, aki légies könnyedséggel, metsző őszinteséggel, és sziporkázó szellemességgel képes akár leghúsbavágóbb problémák kacagtató „kiderítésére” is.

Eszter, és a Tarján Zsófi vezette zenekar ezen a turnén azt fogja bizonyítani, hogy vannak pillanatok, amikor egyedül az emberi szellem egyik legcsodálatosabb megjelenése, a humor tud segítségünkre lenni. Az a humor, amely lehet keserű, fanyar, pikánsan csípős, vagy mindez egyszerre. Hogy a közös előadások során, Eszter és a Honeybeast milyen arányban keveri ki a zene és a stand up felszabadítóan üdítő koktélját, az legyen meglepetés, hiszen úgyis MINDENKIDERÜL.

Időpont: 2022. december 09. (péntek) - 20:00 óra
Helyszín: Art Mozi (Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6.)

Belépő: 8900 Ft (Egerszeg Kártya kedvezmény nem érvényesíthető!)

 Jegyvásárlás: A Keresztury Dezső VMK jegypénztárában, valamint online, a fenti zöld gombra kattintva.

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK