2022.09.30., péntek - JeromosZalaegerszeg időjárása

Programajánló

NYITOTTAN AZ ÉLETRE SZÓLÓ HIVATÁSOKRÓL

2022. január 10. hétfő, 13:25 - január 11., 00:00

nyItottan az életre szóló hivatásokról

A PTE Egészségtudományi Kar ismét személyes jelenléttel szervezi népszerű nyílt napját 2022. január 10-én, hétfőn a kar Zalaegerszegi Képzési Központjában.

A tartalmilag kibővített rendezvényeken szeretettel várják a szervezők az érdeklődő diákokat eszközbemutatókkal, interaktív szakbemutatókkal. Tájékoztatókat hallhatnak az érdeklődők a felvételi eljárásról, a kaposvári lehetőségekről (pl.: kollégiumi elhelyezés, diákhitel, támogatások, ösztöndíjak, mentorprogram, stb.). Aki a PTE ETK képzéseit választja, az egyúttal a humanitás, embertársain való segítés és az élethosszig tartó tanulás mellett is dönt.

A rendezvényen a gyógytornász, az egészségturizmus szervező és a sport és rekreáció képzések bemutatóján túl megismerkedhetnek az érdeklődők az újdonságnak számító ergoterápia képzéssel, mely képzést a PTE ETK alapította és csak a Zalaegerszegi Képzési Központban érhető el.

A megnyitó keretében szó lesz a pénzügyekről (ösztöndíjak, juttatások), lakhatásról (kollégium), tudományos életről,  valamint a felvételi eljárásról. Ezt követően az érdeklődők – többek között – kipróbálhatják a kar demonstrációs eszközeit, interaktív programokon ismerkedhetnek az adott szakmákkal.

A szervezők a programot az aktuális járványügyi előírások, valamint a PTE Operatív Stáb útmutatásainak betartása mellett szervezik. A rendezvényen védettségi igazolvánnyal lehet részt venni, illetve kötelező a maszkhasználat.

Időpont: 2022. január 10. 10 óra (megnyitó)

Helyszín: Zalaegerszeg, Landorhegyi út 33.

További nyílt napok a karon

2022. január 10. 10 óra –Szombathely, Jókai u. 14.

2022. január 12. 10 óra – Kaposvár, Szent Imre u. 14/b  

2022. január 11. 10 óra – Pécs, Vörösmarty u. 4.

További információ:

Dr. Császár Gabriella Képzési Központ Igazgató

+36 30 747 9621

gabriella.gombos@etk.pte.hu

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK