2022.05.17., kedd - PaszkálZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Páterdomb LSC labdarúgó- és kézilabda tábor

2020. augusztus 10. hétfő, 10:39 - augusztus 15., 00:00

Windoor Sport és Szabadidő Központ

Aug. 10., 7:30 – aug. 14., 16:30

Nyilvános  · Páterdomb LSC szervezésében
Idei évben másodjára is megrendezésre kerül a Páterdomb LSC labdarúgó tábora, kiegészülve másik szakosztályunk általi kézilabda táborral is Zalaegerszegen, utánpótláskorú lányoknak és fiúknak. Szakképzett edzőink edzésmódszerei mellett, játékos foglalkozásokat és minőségi feltételeket biztosít egyesületünk a már tőlünk megszokott módon a résztvevők számára.

Az étkezés és a sportfoglalkozások helyszíne: a Páterdomb LSC tömegbázisán, a Windoor Sport- és Szabadidő Központban. Célunk továbbra is, hogy sokszínű programokon keresztül élményeket kapjanak a résztvevő fiatalok. Ezért az edzésidők szüneteiben a Család-, Esélyteremtő és Önkéntes Ház változatos csapatépítő programjaival színesíti a tábor programok palettáját.

A táborozás ideje alatt a résztvevők klimatizált helyiségekben fogyaszthatják az egyesület által biztosított tízóraikat, ebédeket, uzsonnákat, valamint edzésszünetekben lehűthetik magukat napernyőink árnyékaiban, jégkrémet és dinnyét fogyasztva, folyamatos hűtött italokkal kísérve. A pancsolást kedvelők pedig igénybe vehetik medencénket, hogy a d.u-i edzéseken felfrissülve tudjanak részt venni. A tábor záró napján, pedig kicsik és nagyok, táborozók, szülők és felnőtt csapat játékosai "mérkőzhetnek meg" egymással, melyet szülőkkel és táborozókkal, valamint a felnőtt csapataink játékosaival közös vacsorával zárunk.

Sok szeretettel várunk minden - egyesületi igazolástól függetlenül - minden sportolni szerető fiút és lányt! 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK