2022.08.17., szerda - JácintZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Szemétszedés és adománygyűjtés a Zala folyón

2020. február 09. vasárnap, 16:08 - február 10., 00:00

Nyilvános · PatakPeca szervezésében
 
2020. február 9., vasárnap, 9:00–15:00
 
Zalaegerszeg
 
Szervező: PatakPeca
 
SZEMÉTSZEDÉS A ZALA FOLYÓN 2020 FEBRUÁR 9!
Szeretettel várunk mindenkit egy tárgyi jellegű adománygyűjtéssel egybekötött szemétszedésre a Zala folyó zalaegerszegi szakaszára 9 órai kezdettel! Terveink szerint ez úgy fog kinézni, hogy aki szeretne az hozzá járulhat a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Gyermekosztálya munkájának a segítéséhez és szebbé teheti a gyermekek bent töltött idejét. 
A kórházzal egyeztetve amire szükség van: pelenka(0-tól 6-os méretig), popsitörlő, társasjáték, logikai játék, kártyajáték, készségfejlesztő játék, játékbabák és kisautók. Továbbá gyermekruha adományokat is szívesen fogadunk amiket egy gyermekekkel foglalkozó intézménynek fogunk eljuttatni.

Kérünk mindenkit, hogy aki részt tud venni az eseményen és teheti, az hozza magával a felsoroltak bármelyikét. 

Ha esetleg valaki segíteni szeretne, de nem tud részt venni az eseményen, akkor más helyszínen történő adomány leadásra is van lehetősége(ezt privátban tudjuk egyeztetni). Arra kérnénk minden érdeklődőt, hogy ha csatlakozni szeretne azt előre jelezze, mert a pontos helyszínek kiválasztása a résztvevők számától függ. 

A szemétszedésnek nem kritériuma az adományozás és ez fordítva is igaz :-). Várjuk összeszokott társaságok, egyesületek, vállalkozások jelentkezését is. Zsákot és gumikesztyűt biztosítunk. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk. Pénzbeli adományokat nem áll módunkban elfogadni. A megosztásokért ezer köszönet!! Fogjunk össze, triplán jót cselekedhetünk ;-) 

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK