2021.10.25., hétfő - Blanka, BiankaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

ToSoDa Project - handpan koncert

2019. szeptember 13. péntek, 15:10 - szeptember 14., 00:00

Nyilvános · VMK Caffe és Tosoda Projekt szervezésében
 
2019. szeptember 13., péntek, 20:00–22:00
 
VMK Caffe
Landorhegyi út 21., Zalaegerszeg, 8900
Térkép megjelenítése
ticket
Jegyek
jegy.kereszturyvmk.hu

HANGDRUM KONCERT ELŐSZÖR ZALAEGERSZEGEN!

A ToSoDa Projekt 2016 tavaszán alakult Kácser Tamás-gitár (Toma=TO) Szombathelyi Patrik-handpan, hangdrum (SO) és Dankowsky Áron-cajon (DA) együttműködéseként... Az azóta eltelt három évben számos fesztiválon, (Mediawave, Everness, Journey to Tarab, stb...) több országban (Ausztria, Olaszország, Románia, Csehország) is zenéltek már.

2017 tavaszán megjelent első koncert-lemezük, 2018 nyarán kiadták az első hivatalos stúdio-albumukat, amin több zenész-barát is közreműködik.

Stílusuk meghatározása: sprituális drum 'n bass (is) - többnyire lágy, ellazulós medítativ dallamok, néhol kicsit felpörgetve, egy kis latinos vagy drum'n bass-es lüktetéssel megspékelve. 

Nem igazán lehet szavakkal leírni azt az érzést, amelyet a zenéjük ébreszt az emberekben: mintha apró pillangók repdesnének a gyomorban, mégis megnyugszik a lélek, elcsendesednek a gondolatok a fejben, és csak a zene marad. 

Jegyár: 1200 Ft, Egerszeg Kártyával 960 Ft

Jegyek a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, valamint online a www.kereszturyvmk.hu weboldalon válthatók.

http://www.kereszturyvmk.hu/vmk/koncertek/tosoda-project---handpan-koncert

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK