2023.12.01., péntek - ElzaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

TRACCSPARTI BORBÉLY ALEXANDRÁVAL Gyenesdiás

2022. február 26. szombat, 15:13 - február 27., 00:00

Traccsparti Borbély Alexandrával

HELYSZÍN:
Gyenesdiás Községháza

2022. február 26.
TRACCSPARTI BORBÉLY ALEXANDRÁVAL
Gyenesdiás

További információ:
József Attila Művelődési Ház és Könyvtár
Gyenesdiás, Kossuth L. u. 97.
83/314-507
gyenesdiaskultura@gmail.com

IDŐPONT(OK):

2021. őszén induló programsorozat, melynek keretében havonta egy este ismert, elismert, saját területükön eredményes, hiteles és időtálló ÉRTÉKET képviselő embereket lát vendégül a házigazda, és beszélget velük életről, művészetről, gondokról, a színfalak mögötti világról.

A szervező elképzelése szerint a tervezetten 1-1,5-2 órás kötetlen beszélgetés során – ideális esetben – hamar elindul a párbeszéd a vendég és egykori/mai/jövőveli közönsége között.

Nincsenek fix, kötött témák, és nem feltétlenül csak munkásságának, tevékenységének aktuális fejleményei képezhetik az est témáját. Sokkal inkább az a cél, hogy a közönség beleshessen a kulisszák mögé. Milyen ember az adott vendég, hogy él, mik foglalkoztatják a mindennapokban, milyen dilemmái, tervei, ötletei vannak? Hogy boldogul az élet hétköznapi kihívásaival?

Természetesen arra is lesz lehetőség, hogy az aktualitások is megjelenjenek az estén. Tulajdonképpen rendhagyó közönségtalálkozók lesznek ezek, amolyan kávéházi hangulattal, mintha a nappalinkban üldögélnénk neves vendégünkkel.

A programsorozat tervezett dátumai és vendégei:

Az este vendége: Borbély Alexandra színművésznő
Jászai Mari-díjas magyar színművésznő. Gyermekkorát a Szlovákiában található Nagycétényben töltötte. Mielőtt felvették volna a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, egy évet töltött stúdiósként a Nemzeti Színházban, ahova Jordán Tamás hívta. 2012-től a Katona József Színház tagja. 2017-ben, Berlinben elnyerte az Európai Filmakadémia legjobb európai színésznőnek járó díját a Testről és lélekről című filmben nyújtott alakításáért.
Belépőjegy ára: 3000 Ft

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK