2024.06.16., vasárnap - JusztinZalaegerszeg időjárása

Programajánló

VIVIERA BEACH - MOONLIGHT FESTIVAL - MISSHMUSIC X LMEN PRALA

2019. május 18. szombat, 10:58 - május 19., 00:00

Helyszín: Viviera Beach Időpont: 2019. 05. 18.

A VIVIERA BEACH hazánk egyik legszebb és legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, rendezvény helyszíne – a kKINIZSI PÁL, HUNYADI MÁTYÁS HADVEZÉRElub 2019 nyarára teljesen megújul és átalakul.

A Viviera Beach kezdeti múltját maga mögött hagyva nőtte ki magát, a közönség szeretete mellett Magyarország egyik legkarizmatikusabb és legnépszerűbb szórakozóhelyévé. Az eddigi évek rendesen megrengeték a keszthelyi balaton partot – ez bizonyára 2019-ben sem lesz máshogy!

Az esemény fcebook linkje: https://www.facebook.com/events/274205896601235/

Az online jegyvásárlás linkje: https://cooltix.hu/event/VivieraBeachMoonlightFestival-5c2d468c6c246b11ec92dae3


 MOONLIGHT FESTIVAL - MISSHMUSIC X LMENPRALA - 2019.05.18 - SZOMBAT

  Line up:

 MISSHMUSIC 
 LMEN PRALA 
 TOVÁBBI FELLÉPŐK ÉS INFORMÁCIÓK HAMAROSAN...

 A Balaton legnagyobb tűzijátéka
 Egyedi láng és pyrotechnikai show
 Laser show
 Kiemelt fény és visual technika
 Burn hostessek és ajándékok
 Fesztivál színpadtechnika
 Konfetti és Co ágyú rendszerek
 Facebook live drón közvetítés

Jegyek 
» EARLY BIRD : Első 100 db: 1000 Ft
Elővételben: 1500 Ft
Helysznen: 2000 Ft
VIP: 5000 Ft

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS LINK:

https://cooltix.hu/event/VivieraBeachMoonlightFestival-5c2d468c6c246b11ec92dae3

Jegyértékesítés
A helyszínen tüzijáték, extra látvány és fénytechnika, hostessek és ajándékok várnak.

Az online vásárolt és Vip jegyekkel a bejutás soron kívűl biztosított!

Jegyinformáció

Az online vásárolt és Vip jegyekkel a bejutás soron kívűl biztosított!
^ Felelősséget csak a Viviera Beach-től, vagy hivatalos partnerétől a Cooltix.hu oldaltól vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
^ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen. A cooltix.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Vip jegy tartalmazza: A soron kívüli bejutást, 1db 2000 Ft értékű italkupont, egyedi szövet karszallagot, elkerített Vip szekciót.

Korhatár a rendezvényekre

^ A Viviera Beach területe, 14 éves kortól látogatható, 16 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a rendezvényeken.

^ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:

Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:
Super Early bird, Early bird, Limitált elővét.


Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.

Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsd a tranzakciót. (SimplePay: 10 perc, Saferpay: 10 perc, OTP SZÉP: 10 perc, K&H SZÉP: 25 perc)

Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.
Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy "ELFOGYOTT", ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként.
Ez a magyarázata annak a helyzetnek amikor két perc alatt "ELFOGYOTT" pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.

Infó: info@viviera.hu
Asztalfoglalás: +36702445444

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK