2024.06.14., péntek - VazulZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

A Baki Agrocentrum a jövőben a terménykereskedelemre koncentrál

2017. július 25. kedd, 17:59
Sajóközlemény
A piaci változásokat követve átszervezi tevékenységét a baki központtal működő agrárcég. A közel negyed évszázados múltra visszatekintő családi vállalkozás megszünteti a műtrágya-, növényvédő szer- és vetőmag-forgalmazási tevékenységét és a terménykereskedelemre összpontosítja erőforrásait.

A Baki Agrocentrum az elmúlt két évtizedben családi vállalkozásból Nyugat-Magyarország egyik meghatározó agrárkereskedelmi cégévé nőtte ki magát. Az eddigi sikerek mögött a folyamatos alkalmazkodás és a piaci változások irányait naprakészen követő, modern gondolkodásmód állt. A cégvezetés továbbra is elkötelezett a kivívott pozíciók megtartása és megerősítése érdekében. Ezért a vállalkozás életében fontos lépésre kerül sor: az idény végétől, a meglévő készletek kiárusítását és a kereskedelmi szerződések teljesítését követően megszűnteti a műtrágyák, növényvédőszerek és vetőmagok forgalmazását és a terménykereskedelemre, valamint a szaktanácsadásra összpontosít – írják sajtóközleményünkben.

A Baki Agrocentrum a kezdetektől figyelemmel kísérte a piaci folyamatokat, bővítette és fejlesztette tevékenységét, szolgáltatásait, és mindig megtette az alkalmazkodáshoz szükséges lépéseket. E folyamat eredményeként épült fel a cég terménykereskedelmi üzletága is, amely ma már az összbevételek több mint kétharmadát adja.

Az elmúlt időszakban sikeresen meg tudtuk vetni a lábunkat ebben a szegmensben, amely jó alapot biztosít további fejlődésünkhöz – indokolta a döntést Balogh Ádám ügyvezető igazgató. – Erőforrásaink, és szakértelmünk terménypiacra történő összpontosításától azt várjuk, hogy jobb pozíciókat, szélesebb körű értékesítési lehetőségeket érünk el a nemzetközi terménypiacon, ezáltal növelni tudjuk termelő partnereink eredményességét is.

Az alapító család második generációja által vezetett cég elkötelezett marad hagyományos értékeihez: átlátható módon, magas minőségben, hatékonyan dolgozik a jövőben is. A vállalkozás a kezdetektől fogva a szakmaiság, a megbízhatóság és a partnerség jegyében működik, amelyre építve továbbra is várja régi-új partnereit a megszokott elérhetőségeken.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK