2024.07.13., szombat - JenőZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Fizessenek a gazdagok!

2017. április 07. péntek, 17:49
Szerző és fotó: AL
Van egy baloldali program, amely végre karakteres fordulatot hozhat Magyarországon, és ehhez van egy olyan hiteles vezető, aki Szeged városában már bizonyított. Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese ajánlotta így Botka Lászlót, Szeged polgármesterét, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét az érdeklődők figyelmébe a zalaegerszegi Piac téren.

Botka László elmondta, az országjáró utcafórum célja az MSZP programjának megismertetése, melynek legfőbb üzenete, hogy igazságot tegyenek. Úgy fogalmazott, ma Magyarországon mérhetetlen az igazságtalanság. Az elmúlt két évben a kormány minden intézkedésével – az igazságtalan egykulcsos adóval, az igazságtalan családtámogatási és otthonteremtési rendszerrel, az oktatás és az egészségügy szétverésével – egy nagyon szűk gazdag réteget hozott még jobb helyzetbe, és minden terhet az átlag-, illetve az átlag alatti jövedelemmel rendelkező többségre hárított.

MSZP utcafórum Botka Lászlóval Zalaegerszegen

Hangsúlyozta, ebből elég volt, fizessenek luxusadót a gazdagok, mellyel kapcsolatban aláírásgyűjtésbe kezdtek. Kiemelte, az igazságosságra épülő programjukkal leváltható az Orbán-kormány. 2018-ban, kormányra kerülésük után olyan igazi baloldali politikát fognak folytatni, mellyel könnyebbé tehetik az emberek életét, fűzte hozzá.

Az utcafórum előtti napokban sajtótájékoztatót tartott az MSZP helyi szervezete. Kiss Ferenc képviselő és Góra Balázs területi ügyvezető elmondták, a szocialista párt demokratikus úton akarja leváltani a jelenlegi hatalmat, melyhez rendelkeznek miniszterelnök-jelölttel és programmal. A zalaegerszegi szervezet is várja mindazokat, akik egyetértenek céljaikkal, melynek fő iránya az igazságosabb adózás bevezetése a munkavállalók érdekében, továbbá az egészségügy, az oktatás és nyugdíjasok helyzetének javítása.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK