2020.02.26., szerda - Edina Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Gázszivárgás miatt útlezárás lesz a Kazinczy téren

2019. október 03. csütörtök, 15:41
Közlemény
Címkék:
Kezdődő gázszivárgást jelzett a műszeres hálózatellenőrzés a Kazinczy tér 6. előtt, ezért az E.ON péntektől feltárja és kijavítja a hibás gázvezeték szakaszt - tájékoztatott sajtóközleményében a cég regionális kommunikációs szakreferense.

Ezekben a hetekben a Zalaegerszeget ellátó földgáz-hálózat ellenőrzését végzik a cég szakemberei. A műszerek kezdődő szivárgást jeleztek a Kazinczy tér 6. előtt, ezért az érintett szakaszon a gázvezetéken keletkezett hibát a szakemberek elhárítják, hogy az előttünk álló téli fűtési szezonban a gázszolgáltatás zavartalan lehessen a városban élők számára.

Sajnos a munkálatokhoz szükséges a burkolat megbontása és a beavatkozás idejére a forgalom korlátozása. A munkálatok október 4-én kezdődnek, pénteken és szombaton a javításra, vasárnap és hétfőn a helyreállításra, betonozásra és a felület aszfaltozására kerül sor. Ez idő alatt sávlezárása és sebességkorlátozásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

A 76-os számú főútvonal Zalaegerszeg Munkácsy Mihály utcától a Jákum Ferenc utcáig tartó szakaszán a Körmend irányába menő két forgalmi sáv 1 sávvá szűkül majd. Ellenkező irányba a balra kanyarodó sáv megszűnik, a jobbra és egyenesen menő forgalmi sávok változatlanul használhatók.

Az útfelbontással járó munkálatok időtartama alatt a tényleges hibaelhárítás idejére – ami legfeljebb 8 óra időintervallumot jelent – szünetel majd a földgáz-szolgáltatás egy érintett ingatlan esetében. Erről az érintett 6 lakásban élők szórólap útján előzetes tájékoztatást kaptak.

A munkálatok elvégzését követően az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról, a környezet rendezéséről az eredeti állapotnak megfelelően.

Jelentős gépjármű-forgalmat bonyolító útszakaszról van szó, ezért a javítási munkálatokban érintett ügyfelei, az arra közlekedők megértését, türelmét különösen köszöni a társaság!

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK