2018.04.26., csütörtök - ErvinZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Jobb agyféltekés kurzus a böjt időszakában

2017. február 12. vasárnap, 14:19
Forrás: Közlemény
Címkék:
Három alkalommal ingyenes tanfolyamra kerül sor Gyenesdiáson a József Attila Klubkönyvtárban: március 18., március 25., április 1. 9-12 óra között. Segít az önkifejezés és önismeret eszközeivel megfejteni, feloldani az életünk során bennünk felhalmozott blokkokat.

Önismeret, tisztánlátás a lélek útján

A találkozásokon zene melletti beszélgetésekre, meditálásra, rajzolásra, jobb agyféltekés gyakorlatokra, festésekre és személyre szóló mandalák készítésére is sor kerül. Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak 9-99 éves korig. A gyakorlatok fejlesztik az önismeretünket, a problémamegoldó képességünket, az önbizalmunkat, az intuícióinkat. A két agyfélteke működésének összehangolása révén nő a koncentráció képességünk.

A tanfolyamon Fülöp Csenge (kineziológus, lelki vezető) előadásával segít újra rátalálni az ego nélküli gyermeki lényünkre. Közben Barta-M. Imola (művészet pedagógus) támogatásával felfedezhetjük és fejleszthetjük Istentől megáldott, bennünk lakozó teremtő képességeinket.

Jelentkezni március 17-ig lehet: Barta- M. Imolánál a 0670-775-7846-es telefonszámon, vagy a mimolart@gmail.com e-mail címen.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL
CÍMKÉK