2021.01.28., csütörtök - Károly, KarolaZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Május 25-én, hétfőn újra megnyitnak a bölcsődék és az óvodák

2020. május 24. vasárnap, 11:05
Közlemény
Május 25-én, hétfőn újra megnyitnak a bölcsődék és az óvodák. A biztonságos újrainduláshoz szükséges lépéseket a városvezetés és az intézményvezetők áttekintették, a szükséges lépéseket megtették, minden érintett szülő írásos tájékoztatót kap - tájékoztatott Balaicz Zoltán polgármester Facebook oldalán.

A bejegyzésből többek között kiderül: a Tipegő Bölcsőde főzőkonyhája jelenleg felújítás alatt van, így onnan még nem tudják ellátni az intézményeket, ezért a felújítás időtartamára, azaz június 30-ig a Hungast fog főzni az óvodákra, az Űrhajós Bölcsőde konyhája pedig a bölcsődékre.
Az Űrhajós utcai Óvoda udvara felújítás alatt van, egy kresz park is épül a gyermekeknek, így a munkálatok ideje alatt a Landorhegyi úti Óvoda és a Kodály utcai Óvodai üres termeiben lesznek elhelyezve a gyermekek.

Forrás: Facebook/Balaicz Zoltán

Az intézményvezetőkkel közösen úgy döntöttek, hogy a szülők/családok nehéz helyzetére való tekintettel az engedélyezett 2 hétre sem fognak leállni a nyár folyamán a bölcsődék és az óvodák, tehát egész nyáron nyitva lesznek az intézmények.
A közétkeztetés a bölcsődékben és az óvodákban visszaáll az eredeti rendre, tehát hétfőtől már nem lesz elviteli lehetőség.

Hétfőtől tehát újra várják a zalaegerszegi bölcsődék és óvodák – alaposan kitakarítva és fertőtlenítve – a gyermekeket!

A teljes bejegyzés itt olvasható: https://www.facebook.com/balaicz.zoltan/posts/10221633345763707?__tn__=K-R

 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK