2018.07.15., vasárnap - Henrik,RolandZalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Változás a PTE képzési központjának élén

2017. április 06. csütörtök, 21:05
Szerző: V.Zs.
Címkék:
Az egészségügyi szakmákat érintő pozitív változások tovább erősítik, illetve növelik az egészségügyi szakmák társadalmi megbecsülését.

A PTE ETK Zalaegerszegi Képzési Központjában kidolgozott ápolás és betegellátás alapképzési szak szakiránya, az ergoterápia BSc képzés is többek között e pozitív változásnak köszönhetően kap létjogosultságot.

Dr. Császár Gabriella az új igazgató

A képzést kidolgozó szakmai csoport vezetője, dr. Császár Gabriella a képzési központ igazgatójaként folytatja a munkát. Az intézmény új vezetőjét Prof. dr. Betlehem József, az Egészségtudományi Kar dékán mutatta be a sajtó képviselőinek. Mint fogalmazott, Vattay Péter professzor, korábbi igazgató életkorából fakadóan nem láthatja el a továbbiakban az intézmény igazgatói teendőit.

Dr. Császár Gabriella húsz évvel ezelőtt kezdte oktatói pályafutását és gyógytornászként tudományos fokozatot szerzett, valamint ő irányította a ergoterápia szakirány kidolgozását. S hogy milyen elvárásokat fogalmaztak meg az új vezetővel szemben? A kar vezetése elvárja, hogy a képzési központ az egészségtudományi képzésnek, kutatásnak meghatározó helyszíne legyen. Az egyetemi oktatásban a kapcsolatrendszer további építését várják, és azt, hogy tovább növekedjen a hallgatói létszám.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK