2019.03.21., csütörtök - Benedek Zalaegerszeg időjárása

Rövidhírek

Egyik csapat sem volt jobb a másiknál

2017. szeptember 12. kedd, 12:48
Szerző: B. I.
ZTE FC - Vác FC 0-0. NB II-es labdarúgó-mérkőzés. Zalaegerszeg 1486 néző. Jv.: Berényi.

ZTE: Szappanos - Nagy G., Koszó, Forgács, Bedi - Babati, Polényi, Dubek (Vernes 66. p.), Fujsz (Végh 60. p.) Ekler - Balázs (Kertész 80. p.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak.

Meglepetésre az első 20 percben a vendégek irányítottak. Többet birtokolták a labdát, de helyzeteket nem tudtak kialakítani. A zalaiak el sem jutottak a váciak kapujáig. A folytatásban egy Babati helyzet maradt ki, majd Ekler hibázott a kapu előtt. Lendületben maradt a ZTE, Balázs lövését védte lábbal a vendégek kapusa. Egy váci kontra végén Bedi tisztázott az utolsó pillanatban.

Megnyomta a második félidő elejét az egerszegi csapat, Babati kapufája jelezte, hogy győzelemre tör. Újabb két hazai lehetőség után a váciak is jelezték, hogy győzni akarnak, Szappanos védett kétszer is bravúrral.  Húsz perc után alább hagyott a hazaiak lendülete, egyre tanácstalanabbá váltak támadásban. Pár kisebb lehetőség akadt ugyan előttük, de ezek rendre kimaradtak a pontatlan lövések miatt. A cserék sem tudtak segíteni hazaiakon, maradt a gól nélküli döntetlen.

Négy mérkőzés után megszakadt a ZTE győzelmi sorozata. A Vác már évek óta borsot tör a zalaiak orra alá. A vendégek ezúttal is masszívan védekeztek és nem érdemtelenül vitték el egy pontot.

Értékelés:

Zoran Szpisljak, a ZTE vezetőedzője: - Masszívan védekezett a Vác, erre készültünk. Harcoltunk, küzdöttünk a mérkőzés során. Mindkét csapat a védekezésre fektette a hangsúlyt. Mindent megtettünk a sikerért, nem jött össze. Vannak ilyen mérkőzések.

Horváth Károly, a Vác vezetőedzője: - Egyik csapat sem tudta végig játszani kontrajátékát. Játékosaim jól küzdöttek, ha a kapuk előbb kicsit határozottabbak, nagyobb meglepetést is okozhattunk volna.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK