2024.05.03., péntek - Tímea, IrmaZalaegerszeg időjárása

Archivum

Bűnügyi társasjátékkal indul a szezon

2012. június 28. csütörtök, 20:37
Címkék:

Egy interaktív bűnügyi társasjátékkal indul a szezon a Kvártélyházban. A Hajmeresztő című darabot Besenczi Árpád, a Hevesi Sándor Színház igazgatója rendezi. Az előadás így a kőszínház és a Kvártélyház koprodukciós előadása lesz.

Kezdődik a Kvártélyházi évad Zalaegerszegen

A részletekről a nyári színház évadnyitó sajtótájékoztatóján számolt be Tompagábor Kornél, a Kvártélyház Kft. ügyvezetője, valamint Gyutai Csaba polgármester, Balaicz Zoltán alpolgármester és Ecsedi Erzdébet színművész, a Hajmeresztő egyik szereplője.

A polgármester örül, hogy a nyári színház immár elérte az iskolás kort, hiszen a hatodik évébe lépett az intézmény. Az elmúlt évek alatt fokozatosan országos ismertséget is szereztek. Jó példa erre, hogy néhány héttel ezelőtt a Padlás című darab hatalmas sikert aratott a Szarvason, a Magyar Teátrum Nyári Fesztiválon. Gyutai Csaba hosszú, forró nyarat, és kevés esőnapot, valamint az eddigiekhez hasonló látogatószámot kívánt a következő hónapokra.

Tompagábor Kornél az idei évaddal kapcsolatban elmondta: még egy újdonsággal készülnek. Július 21-én egy "zenés találmány", a The Hungarian Blues Brothers kerül színre, Kálloy Molnár Péter, Hajdú Steve, Tánczos Adrienn és Hertelendy Attila főszereplésével. A darabot az ügyvezető rendezi. Színen marad a tavalyi év slágerei közül a Padlás, a Hotel Menthol és a Játék a kastélyban is.

Ecsedi Erzsébet a szezonnyitó előadásról annyit árult el: a Hajmeresztőt érdemes akár többször is megnézni, hiszen nem biztos, hogy ugyanaz lesz a bűnügy elkövetője az esték végén. Az interaktív játékban ugyanis a közönség szavazatán is múlik, hogy ki lesz a gyilkos.

A premierre július 6-án kerül sor.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK