2024.04.29., hétfő - PéterZalaegerszeg időjárása

Archivum

Életerő napok Keszthelyen

2011. november 04. péntek, 15:29
Címkék:

Az élet szépségét, az élet teljességének megőrzését, és a szeretet fontosságát állította középpontba a keszthelyi Vital Center szervezésében ötödik alkalommal tartott "életerő napok" programsorozata.



Az egészséges életért és a fenntartható fejlődésért

Ezúttal is voltak állapotfelmérések, kezelések, életmód-tanácsadás, sőt az érdeklődők beszerezhettek üvegfestéssel készített mandala képeket, mécseseket; kézműves szappanokat és natúr kozmetikumokat; gyógyító kristályokat, ékszereket; környezetkímélő Chrisal tisztítószereket; méhviaszból készült kézműves gyertyákat; természetes magyar mézeket; orgonit ékszereket.

eletero 1

De megvásárolhatták a népszerű GOLDEN YACCA termékeket, gyógyteákat is, de mint Mázlóné Rieger Klára, az EGYM Vital Center ügyvezetője a rendezvény nyitóünnepségén fogalmazott: mostanra tönkre tettünk magunkban és kapcsolatainkban jószerével mindent. Ha nem veszítjük el a hitünket, reményünket, szeretetünket, ha derűs, jó szándékú barátokkal vesszük körbe magunkat, már elindultunk a gyógyulás útján.

eletero 2

Ennek szellemében, egy helyi tudásközpont, egy jóakaratú, elismert szakembereket összegyűjtő grémium szervezésébe kezdtek, hogy minden nehéz élethelyzetben lévőknek tudjanak segíteni azt bizonyítva, hogy élhetünk tudatos rendben, harmóniával a szívünkben. Prof. dr. Török Szilveszter, dr. Mántó Ernő, Nagyné Gájer Orsolya, Mázlóné Rieger Klára és Rab Adrienn előadásai is az életerő átvételének fontosságát hirdették.

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK