2024.05.04., szombat - Mónika, FlóriánZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

A 2023-as esztendő legjobbjait díjazták

2024. január 22. hétfő, 13:02
ZalaMedia
Címkék:
Régi hagyomány, hogy az önkormányzat elismeri az előző év kiemelkedő sportteljesítményeit, egyéni és csapatszinten. A 2023-as Év sportolója díjátadót a városháza első emeleti tárgyalótermében rendezték.

A díjátadó elején Balaicz Zoltán polgármester köszöntötte a díjazottakat és kísérőiket. Elmondta: régi hagyomány a város legjobb sportolóinak, klubjainak elismerése, hiszen ez jó példa a többiek számára és a felnövekvő ifjúságnak. 

- A sportolók eredményes szereplése nyomán a város ismertsége is nő, ami fontos a közösség számára - mondta Balaicz Zoltán. A sportolók mellett köszönetet mondott az edzőknek, a támogatóknak és a kluboknak is, aki segítik a sportolókat a jó eredmények elérésében. Kiemelte, hogy a sportolói teljesítmények tovább mutatnak az eredménynél, hiszen azt üzenik, hogy érdemes küzdeni és az elvégzett munka révén jobbá válhatunk. 

A 2023-as Év Sportolója díjakat Balaicz Zoltán polgármester és dr. Vadvári Tibor alpolgármester adták át. Elsőként a női kategóriában Muszil Ágnes vehette át az elismerést, aki a Zalaszám-ZAC középtávfutójaként a felnőttek között, 800 méteren országos harmadik helyet szerzett és emellett utánpótlás-bajnoki címmel is büszkélkedhet.

A férfiaknál a legjobbnak járó elismerést Molnár Benjamin vette át. A ketrecharcos az ősszel rendezett zalaegerszegi MMA Gálán szerezte meg a World Fight League világbajnoki övét.

 A 2023-as esztendő legjobb egerszegi sportegyesülete A ZTE Sporlövész Klub lett, akik az elmúlt időszakban kiemelkedő eredményeket értek el hazai és nemzetközi versenyeken.

A sportolók mellett az edzőket, segítőket is köszöntötték a díjátadón. 
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK