2024.05.01., szerda - Fülöp, JakabZalaegerszeg időjárása

Vezető hírek

Márton Gábor a ZTE FC kispadján

2023. november 13. hétfő, 13:51
ZalaMedia
Címkék: Edzőváltás, Sport, ZTE
Pénteken az MTK Budapest ellen elszenvedett vereséget követően a ZET FC vezetőedzője, Boér Gábor felajánlotta távozását, amit a klub vezetőség elfogadott. Ma délután már be is jelentette az élvonalban szereplő együttes az új vezetőedzőjét, Márton Gábor személyében, aki nem ismeretlen a szurkolók előtt, hiszen 2020-ban eredményes fél szezont töltött Zalaegerszegen.

Az elvárások egyértelműek, a ZTE FC-ben bent kell maradni az NB I-ben

A zalai szerepvállalása után MOL Fehérvár csapatánál dolgozott, majd az MTK Budapest kispadjára ült le, melyet egy kozármislenyi időszak követett.

"Nagyon jó érzés visszatérni, hiszen bár rövid időt töltöttem itt, de nagyon szép eredményeket értünk el, rengeteget kaptam az itteni emberektől, a szurkolóktól és a csapattól is. Bízom benne, hogy most is hasonlóképpen alakul az előttünk álló időszak és rengeteg közös sikert ünnepelhetünk együtt. Úgy gondolom, hogy az elvárások egyértelműek, hiszen a fő cél az, hogy a ZTE FC bent maradjon az NB I-ben és a szezon végeztével a szurkolókkal együtt örülhessünk." - nyilatkozta a ZTE FC honlapján Márton Gábor. 

Márton Gáborra nagy kihívások várnak, hiszen a ZTE FC szereplése elmarad a reméltektől. Az együttes 13 fordulót követően tabella tizedik helyén áll. Az elkövetkezendő két hétben az új vezetőedzőnek lesz némi ideje megismerkedni a játékosokkal és felkészülni a november 25-iDVSC elleni hazai bajnokira. 

Fotó: ZTE FC
 
 

MEGOSZTÁS

HETI TÉMA
Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK