2024.03.04., hétfő - KázmérZalaegerszeg időjárása

Programajánló

81.salsa7vége

2023. március 31. péntek, 14:17 - március 31., 00:00
Címkék: Salsa , Zalakaros

MÁRC. 31., 16:00 – ÁPR. 2., 17:00
81.salsa7vége: Zalakaros
Hotel Karos Spa

Salsa Diabólica eseménye
Hotel Karos Spa
Nyilvános  · Bárki a Facebookon vagy azon kívül
(Egészen addig van üres helyünk, amíg a rendszer enged jelentkezni! A jelentkezés mindig egy főre szól, ha pároddal vagy gyermekkel jönnél Őt is külön kell regisztrálni! Nem szobára csak ágyra szól a regisztráció a szobatárs megnevezése nem elégséges a foglaláshoz, őt is regisztrálni kell! De a szobatárs megadásával azzal kerülsz egy szobába, akit kérsz!)


Időtartam: 3nap/2éjszakás csomag: péntek 16:00-tól vasárnap 17:00-ig.
Elhelyezés 2 ágyas szobákban családoknak vagy 3-4 fős társaságoknak külön kérésre családi apartmanban!
(Animátorokkal és Bulifelelős partiarcokkal, hogy ez a hétvége is emlékezetes és kellően kimerítő legyen)


Salsa hétvége, ami a kubai táncok szerelmeseire és bulizni vágyókra van kihegyezve!
Pároknak, páratlanoknak, pártatlanoknak, társasoknak, társaságoknak, kezdőknek, haladóknak, salsásoknak, táncosoknak…mindenkinek!
Egy szuper hétvége a már jól bevált recept alapján, a salsa és wellness jegyében, sok jó fej emberkével, vidám hangulatú órákkal – ahol nem táncot tanítunk, hanem megtanítunk táncolni!!! micsoda különbség! – és két bulival alkalmat adva arra, hogy a kezdők is belekóstoljanak abba a hangulatba, ami az elmúlt több, mint 18 évben megannyi embert beszippantott – és bekapcsolódhassanak a salsa vérkeringésébe! Természetesen odafigyelünk arra is, hogy a bulikban se unatkozzon senki még akkor is, ha nincs párja!
Kinek miért is érdemes jönni?
– Aki nemrég kezdett bele a salsa tanulásba, alkalom kínálkozik az alapok elmélyítésére!
– Középhaladó és haladó szintnek is külön-külön teremben lesznek órák a teljes hétvége folyamán!
– Új ismerősökre nyitottaknak, a salsa csoportodba járók mellett megismerkedhetsz más tánckedvelőkkel is! A rendezvény nem csak a saját diákjainknak szól, bármely tánciskolához tartozol is, várunk szeretettel!
A rendezvény nem csak a saját diákjainknak szól, mindegy melyik tánciskolában táncolsz vagy táncoltál, várunk szeretettel!
Árak:
3nap/2éjszaka 66.900FT/fő(felnőtt)
2nap/1éjszakás csomag 54.900FT/fő(felnőtt)
Gyermekeknek kedvezmény! (0-3,99 ingyenes, 4-9,99 kb 65% kedvezmény, 10-13,99 kb 45% kedvezmény!)
Egy ágyas elhelyezés korlátozott számban felár ellenében lehetséges!
Fontos: 1 felnőtt + egy ingyenes gyermek esetén sajnos egy ágyas felár fizetendő! Illetve eltérő éjszakára érkező szobatársaknál is 1 ágyas felár fizetendő a pénteki éjszakára!


A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:
szállás • ellátás az alábbiak szerint (pénteken büféasztalos vacsora, szombat napközben szendvicsek+alma, este büféasztalos vacsora, vasárnap reggeli, ebéd gulyásleves, palacsinta) • táncórák az órarend szerint • esti salsa party(k) • a szállodában található egyedülálló és hatalmas területen elfekvő Spa Uszoda és Szaunavilág korlátlan használata • pénteken hosszított nyitva tartással • kültéri medencék szezonálisan • beltéri élmény- és úszómedence, termálmedence, gyermekmedence, jacuzzi, örvényfürdő • bioszauna, finn szaunák, gőzfürdő, jégbarlang • fitneszterem korlátlan használata • fürdőköpeny használat (csak felnőttek részére) • Internet használat a szobákban (WiFi) • (csak a leutazás és italfogyasztás és a felsoroltakon kívül igénybe vett wellness / spa vagy egyéb extra szolgáltatások fizetendők egyénileg)


Amit biztosan ígérhetünk: 3 terem, több mint 20 órányi táncanyagból tudsz választani és végigtáncolni (salsa, afro-kubai rumba, chachacha, samba, cuban shines, lady and man style, bachata, merengue, rueda,timba stb.) aki tehát szeretne mozogni, sokféle tánccal megismerkedni és kellemesen elfáradni annak itt a helye:)


Szobák: Spa Superior kétágyas szoba, felszereltsége:
Klimatizált, erkélyes, káddal és/vagy zuhanyzóval, minibárral, széffel, hajszárítóval, telefonnal valamint TV- vel felszerelt. A szobai Internet csatlakozási lehetőség biztosított vezeték nélkül is (WiFi).
Gyermekkel jönnél? Családbarát szálloda révén nagy figyelmet fordít a Karos Spa a gyermekek, kamaszok és a családok teljes körű kiszolgálására, szórakoztatására. Két gyermekjátszónk szakképzett óvónőkkel, ingyenes gyermekfelügyelettel és színes programokkal várja a családok apraját és nagyját. egy gyermekbarát szálloda, további részletek itt!


Program tervezet:
Péntek (akik a 3 napos csomagot választották):
Érkezés és szobaelfoglalás 16.00 órától. Nem lesz külön regisztráció, a szálloda recepcióján veheted át a szobádat! A szoba a neveden van így érkezéskor azt mondd be kérlek a recepción! A rendezvényünkre a karszalagot is ott kapod meg!


16.00- tól szabad program (wellness)
18.00-21.00-ig vacsora (svédasztalos)
21:30-22:00 Bulifelvezető közös táncok az összes oktatóval
22.00-01.00 salsa party a nagyteremben
Szombat:
Pénteken érkezőknek 7.00-10.00 reggeli
Érkezés és szobaelfoglalás (szombaton érkezőknek) déli 12.00 órától. Nem lesz külön regisztráció, a szálloda recepcióján veheted át a szobádat! A szoba a neveden van így érkezéskor azt mondd be kérlek a recepción! A rendezvényünkre a karszalagot is ott kapod meg!
12.00-16.00-ig 4db szendvics (2 bagett és 2db háromszög alakú) + 1 alma/fő szolgál az éhség csillapítására
12.30-19.00-ig TÁNCOKTATÁS, órarend lsd. fent!
18.00-21.00-ig vacsora (svédasztalos)
22.00-02.00-ig Gála I. teremben SALSA party – többszöri közös táncoltatás, ruedázás, animáció!
Vasárnap:
07.00-10.00-ig Reggeli
10.00-13.30-ig TÁNCOKTATÁS, órarendet lsd. az órarendben
12.00-15.00-ig Ebéd (gulyásleves, 3 palacsinta/fő)
13.30-17.00-ig Szabad program!
Hazaindulás: Egyénileg, szobák elhagyása vasárnap legkésőbb 17.00-ig!

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK