2024.07.22., hétfő - MagdolnaZalaegerszeg időjárása

Programajánló

ADVENTI KOSZORÚ KÉSZÍTÉS

2022. november 26. szombat, 14:33 - november 27., 00:00

ADVENTI KOSZORÚ KÉSZÍTÉS

Készülődjünk együtt az előttünk álló csodálatos ünnepi időszakra!

Program a Mi Kertünkben Zalaszentlőrincen 2022. november 26. szombaton 14.00-től 18.00 óráig.

Adventi koszorú készítés – hangolódjunk együtt az ünnepre

Gyere el hozzánk, készülődjünk együtt az előttünk álló csodálatos ünnepi időszakra!

Készítsd el adventi koszorúdat velünk, nálunk, természetes anyagokból. Közben teázunk, beszélgetünk, puha foszlós kalácsot eszünk. A gyerekeket sem kell otthon hagyni, nekik is találunk elfoglaltságot. Várunk szeretettel!

Portánkon kellemes, az előttünk álló ünnepi időszakra hangoló programmal várjuk vendégeinket az első adventi vasárnapot megelőző szombat délutánján. Fedett pajtánkban minden alapanyagot megtaláltok ahhoz, hogy természetes anyagokból el tudjátok készíteni kedvetek szerint az adventi koszorút, amely lakásotok ünnepi dísze lesz.

 

Délután 14 és 16 óra között folyamatosan lehet érkezni, akár gyerekekkel együtt. A gyerekek részt vehetnek a koszorúkészítésben, vagy más kézműves elfoglaltságot biztosítunk számukra.

Finom kaláccsal és teával várunk titeket!

A részvételi díj tartalmazza a koszorú elkészítéséhez szükséges alapanyagokat - koszorúalap, örökzöldek, termések és egyéb apró díszek- valamint az étel- és italfogyasztást. Gyertyákat kérlek hozzatok magatokkal, mivel mind színben, mind stílusban olyan hatalmas a választék, így pedig mindenki pontosan olyan koszorút tud készíteni, amilyent elképzelt magának.

Figyelem, a program fedett helyen, ámde szabad levegőn lesz elsősorban, így fontos az évszaknak megfelelő öltözék!

Részvétel költsége: 4500 Ft / fő felnőtteknek; 1800 Ft / fő gyerekeknek illetve kísérő (koszorút nem készítő) felnőtteknek.

Elfogadott fizetési mód: Készpénz

Előzetes bejelentkezés szükséges legkésőbb 2022. november 24. csütörtökig a 30/474-3339 telefonszámon, a gabriella.mikla@gmail.com e-mail címen vagy messenger üzenetben.

Létszámkorlát: A program 4 óra időtartamú, egyszerre kb 8 fővel tudunk dolgozni, de 1-1 koszorú elkészítése nem vesz igénybe 4 órát, így a teljes időtartamot figyelembe véve a maximum létszám 20 fő.

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK