2024.07.23., kedd - LenkeZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Anne Frank naplója

2021. április 16. péntek, 14:16 - április 17., 00:00

Anne Frank naplója
Dátum:
2021. április 16.
19:00 - 23:59 GMT + 2
Előadóhely:
Budapesti Operettszínház Online
1065 Budapest, Nagymező utca 17

Online esemény
Jegyárak:
1 900 Ft - 10 000 Ft

Összefoglaló
A többféle feldolgozást megileg alapművet most Grigori Frid egyszemélyes operaváltozatában ismerhetik meg a Budapesti Operettszínház nézői.
 
A német megszállók elől családjával együtt Amszterdamban bujkáló zsidó kislány, a tizenhárom éves Anne Frank 1942. június 1-jén kezdett el naplót vezetni. Terve az volt, hogy feljegyzései alapján könyvet ír a háborúról, hű képet festve benne a hollandiai német megszállás éveiről. A könyv soha nem készült el, Anne Frank nem sokkal tizenhatodik születésnapja előtt a bergen-belseni koncentrációs tábor poklában életét vesztette. Naplója örök érvényű, megrendelő olvasmány, amely mindazok szól, akik szeretnék jobban megérteni, mi történt a bujkáló családokkal a hitleri vészkorszakban.

Szereposztás

Süle Dalma - Anne Frank

Szerzők

Grigori Frid - zeneszerző

Komarnicki Zita - fordító

Pfeiffer Gyula - karmester

Tucker András - játékmester

Rátóti Zoltán - rendező

Túri Erzsébet - díszlet- és jelmeztervező

Az előadás kezelése után bármikor indítható, de csak négy alkalommal látható. Pontosan, hogy az előadás elindításának és esetleges szüneteltetésének vegyes hatására, hogy az előadás négy órával a meghirdetett kezdéssel (Central European Time, UTC + 1) után már nem elérhető. Az előadás hossza: 45 perc.

Nyelv: magyar (nincs felirat)

Tudok ajándékba jegyet vásárolni? -  Erre sajnos jelenleg nincs lehetőség, mivel a tartalom megtekintéséhez szükséges jogosultságok felhasználói fiókhoz kötődik, így hiába vásárol több jegyzet, más felhasználói fiókból nem elérhető az előadás.  

Ügyfélszolgálat

Kedves Nézőnk! Az Interticket online ügyfélszolgálatán kaphat segítséget az interticket online ügyfélszolgálatán keresztül:

Ügyfélszolgálati elérhetőség: online@interticket.hu

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK