2024.07.16., kedd - ValterZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Aranykor, Nagykanizsa

2021. október 10. vasárnap, 11:00 - október 11., 00:00

Aranykor, Nagykanizsa
 okt.10 
 
2021. ősz

Az idei évre még tervezünk pár megmozdulást a Thúry Vitézlő Oskolával karöltve.
Még nagyon a szervezések és az előkészítő munka alsóbb bugyraiban hempergünk, de azért némi információt meg tudok már veletek osztani, hogy érdeklődés esetén időben tudjatok rákészülni a programokra.

1. "BARANGOLÁS MESEFÖLDÖN"
A legelső programunk a szeptember 30-i Magyar Népmese Napja alkalmából kerül megrendezésre, Nagykanizsa szűkebb belvárosában, tervezett időpontja szeptember 26., szombat.
Erre az ingyenes interaktív túrára elsősorban a legkisebbeket várjuk, de korhatár természetesen nincs, így bárki csatlakozhat majd a magyar népmesék világába kalauzoló körsétánkhoz.

A túrát a Thúry Vitézlő Oskola végvári vitézei vezetik, az állomáspontokon mesejáték várja a kis vándorokat.
A programhoz egy rajzverseny is kapcsolódik majd, de egyéb ötletek kidolgozása is folyamatban van.
2. "A KIRÁLY NEVÉBEN" Díjazásos Futóverseny
A májusi "Hétmagyar" futóverseny sikerén felbuzdulva szeretnénk rendszeresen megrendezni családias légkörű megmérettetéseinket a futás szerelmesei számára.
Ennek következő állomása Tótszerdahely települése lesz, október 9-i időponttal.
Több versenyszám is tervben van, természetesen a serlegek és a befutóérmek sem maradnak el, továbbá a vidám hangulat újfent garantált.
3. "A KIRÁLY NEVÉBEN" Emléktúra 
Történelmi Emléktúra sorozatunk harmadik zarándoklatával ezúttal az 1479-es kenyérmezei diadal (1479.10.13.) emléke előtt tisztelgünk, a kapcsolódó programok pedig Kinizsi Pál személyére épülnek majd.
A hossz stílusosan 14.79 km, a túra pedig a Tótszerdahely – Tótszentmárton – Ventepuszta – Semjénháza - Molnári – Tótszerdahely útvonalon halad végig. 
A dátum megegyezik a futóversenyével, azaz október 9., szombat lesz a napja.
Az emléktúrát Vörös András és végvári vitézei vezetik -mint mindig-, az ingyenes részvétel mellett igyekszünk ismét meglepetés programokkal kedveskedni a zarándokoknak.
4. AK MAGAZIN

Október hónapra szeretnénk összeállítani nektek egy havi AK Magazint, a megszokott cikkekkel, riportokkal, retro fotókkal.
+1 AK KINIZSI HÁZISÖR
Az októberi programokhoz kapcsolódóan lefőzésre kerül egy jótákonysági liciten megvásárolható házisör is, ami ezúttal a Kinizsi nevet viseli majd.


A részletekkel hamarosan jelentkezünk, bízva benne, minél többen csatlakoztok évzáró programjainkhoz!
Barátsággal:
Aranykor Egyesület

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK