2022.05.21., szombat - KonstantinZalaegerszeg időjárása

Programajánló

Az AROO legyen veletek!

2021. április 17. szombat, 11:36 - április 19., 00:00

UNDEFINED, HUNGARY NAGYKANIZSA SPRINT/SUPER/KIDS 17-18.4. 2021

2021. 04. 17-18-án ismét Nagykanizsán, a Csótónk - on a Spartan Race Hungary !
SPARTANOK VAGYUNK

Öt kilométer, ami megváltoztatja az életed. Célunk, hogy 100 millió életet változtassunk meg azáltal, hogy arra ösztönözzük az embereket, lépjenek ki a komfortzónájukból, ismerjék meg, élvezzék és magukénak érezzék a Spartan életmódot.

5K • 20 AKADÁLYOK
SPRINT RÉSZLETEK
A Spartan Sprint egy 5 km-es, legalább 20 akadályt tartalmazó verseny, amely megváltoztatja az életed! A sztenderd távok közül ez a legrövidebb kihívás terepen. Tökéletes belépő a Spartan világába, amely kiváló az új és a visszatérő versenyzők számára egyaránt. A Sprint része a Spartan Trifectának.

CÍM
 8831 Nagykanizsa, Majális utca, Magyarország

VERSENYPÁLYA
 
Minimum  5 km, minimum 20 akadály, a verseny kb. 40 perc és 2 óra között teljesíthető - a versenyző állapotától függően. Ez minden, amit tudnod kell... készülj fel a legváratlanabb eseményekre is! Kérünk, vedd figyelembe az alábbiakat: a verseny egy terepfutó pálya, amely végigvezet fák és bokrok között és olyan akadályokon, melyeken másznod kell, valamint egyenetlen talajon, potenciális veszélyt jelenthetnek a rejtett gyökerek, drótok és a víz, vagy a csúszós talaj. Hangsúlyozzuk, hogy sérülést okozhat elesni a vízben, előfordulhat botlás, esés, megcsúszás, stb. az akadályok leküzdése közben, vagy a pályán. Az esések továbbá veszélyeztethetik a többi résztvevőt is. Ezért kérünk, hogy ügyelj a futási sebességedre és a megfelelő magatartásra, vedd figyelembe a látási viszonyokat, az adott akadályt, és a mozgást a pályán! .

EPŐÍRÁSOK ÉS SZABÁLYOK
 
Megkapod a BIB számodat, a fejpántot kötelező a fejeden viselni, a BIB számot nem szabad átadni másik résztvevőnek! Csak akkor vehetsz részt a versenyen, ha leadod a versenynapon a regisztrációnál az aláírt felelősségi nyilatkozatot (amikor felveszed a rajt csomagodat). Kapsz egy időmérő chipet is, ezt kötelező viselni! A chipet a verseny teljes ideje alatt a csuklódon kell viselni, különben nem fog működni. Nem szabad átadni másik sportolónak, hiszen mindenki chipje a saját BIB számához kapcsolódik. Ha nem tudod megcsinálni az adott akadályt, 30x BURPEE  a büntetés. Vannak azonban olyan akadályok, amelyek kötelezőek, "nem kiválthatók" Burpeevel. Ezeket az akadályokat le kell küzdeni, egyébként diszkvalifikálnak a versenyből. Az akadály kihagyása szintén kizárást von maga után. Minden akadálynál és a pálya mentén bírók ellenőrzik, hogy minden versenyző betartja-e a szabályokat, a pálya útvonalát és az akadályokon történő megfelelő áthaladást. Nem szabad levágni a pályát! Akkor előzhetsz másokat, ha a pálya vezetése lehetővé teszi azt. Ugyanez a helyzet az akadályoknál. Elvárjuk, hogy tartsátok tiszteletben a többi sportolót!Kattints ide és olvasd el a részletes Spartan Race szabályzatot és előírásokat!

MIT KAPOK?
 
Egy profi szintű és rendezésű versenyt!
A verseny napi balesetbiztosítása szerepel a regisztrációs díjban;
Spartan Finisher pólót (csak ha befejezted a versenyt)!
Spartan Finisher érmet (csak ha befejezted a versenyt)!
Egy (1) sör (ha elmúltál 18 éves)!
Chipes időmérést a rendezvényre, helyezést és ranglistát!
Kérkedhetsz! :)
Horzsolásokat és zúzódásokat, történeteket, történeteket és még több történetet! :)
 
MIT HOZZ MAGADDAL
 
Aláírt felelősségi nyilatkozatot fényképes igazolványt és a TB kártyádat.
Javasoljuk továbbá, hogy hozz törülközőt, és egy műanyag zacskót, amibe bele teheted a verseny után a sáros ruháidat. Ne felejtsd el, jó hangulat, és nagy mosoly! :)
 
MIT VISELJ
 
Javasoljuk terep futócipők vagy a surranó használatát, ugyanakkor erősen ajánljuk, hogy ne fuss mezítláb a terep miatt, javasoljuk könnyű technikai ruházat viseletét, és ivótasakot a hosszabb eseményekre. A helyszínen árusítunk speciális ruházatot, így a helyszínen is tudsz vásárolni Spartan felszerelést. Viseld a Finisher pólót, amíg sétálsz a fesztivál területén!
 
FRISSÍTŐ PONTOK
 
Vannak frissítő pontok a pályán és a célban. De ez a Spártai stílus, így általában csak víz van az állomásokon, ezért ha speciális táplálkozási igényeid vannak, ellenőrizd, hogy ezek nálad legyenek! Készülj extra hidratálással és élelemmel, ha úgy gondolod, nehogy eléhezz, elájulj, vagy kiszáradj!
 
CSOMAG MEGŐRZŐ

A csomagodat a csomagmegőrző sátorban tudod elhelyezni, majd a verseny után felvenni. A táska maximális mérete versenyzőnként 1 db 35x50 cm-es, 35 literes. Utazó táskát nem fogadunk el, csak hátizsákot. A csomagmegőrző INGYENES! 
 
ZUHANYZÁS ÉS ÖLTÖZŐ
 
Külön felhívjuk a figyelmeteket, hogy a zuhanyzók Spartan stílusúak, kizárólag hideg vízes zuhanyzási lehetőség van. A rendező öltöző sátrakat biztosít, melyet a verseny előtt- és után is tudtok használni.
 
FESZTIVÁL KIHÍVÁSOK
 
Amíg vársz a futamodra, vagy extra edzést keresel, próbáld ki az egyik fesztivál kihívásunkat! Vegyél részt a hivatalos kihívásokon a nap folyamán, és nyerj ingyenes jegyet a következő versenyre, vagy egyéb király díjakat!
 
VERSENY FOTÓK
 
A profi versenyfotók felkerülnek az esemény oldalára 3 nappal a verseny után, a fotók INGYENESEK! E-mailben értesítünk, ha elkészültek a képek!
 
PARKOLÁS
 
A helyszínhez közel parkolási lehetőséget  biztosítunk, azonban a helyek száma korlátozott. Itt 1.200 forintot, vagy 4 eurót  kell fizetni a parkolásért (csak készpénzben lehetséges), így arra kérünk, hogy gyere telekocsival, hogy csökkentsük az autók számát. Kérjük, ne parkolj az utakon, akadályozva ezzel a helyszínre történő eljutást. Ez mindenkire vonatkozik (nézők, versenyzők stb)! Kérjük, hogy ne hagyjatok értékeket az autóban szem előtt! A szervezők nem vonhatók felelősségre a parkoló járművekből ellopott tárgyakért.
 
SZERKESZTHETED A REGISZTRÁCIÓDAT

Megértjük, hogy közbejöhetnek olyan be nem tervezett dolgok, amire nem számít az ember. A regisztrációs rendszerünk lehetővé teszi, hogy módosítsd az adatok nagy részét a profilodon keresztül, vagy átírd a nevezést más nevére. Lehetséges továbbá futam időpontot módosítani (amennyiben más futamban van még hely). Minden módosítás szervizdíja 5€ - figyelem, kizárólag bankkártyával fizethető! Az online módosítás elvégzésére a verseny hetének kedd éjféljéig van lehetőség! Súgót
 
EGYÉB
 
Picnic és sütögetés nem engedélyezett a verseny területen! Étel és ital ellátást biztosítunk a Spartan Race Fesztivál területén!

 

Lapcsalád (pdf-tár)
Zalaegerszeg
Zalai Napló
Hévíz Keszthely
CÉGBOX
HÍRLEVÉL

Leiratkozás hírlevelünkről

CÍMKÉK